За пореден път наследникът на Тони Стораро - Емрах,  публикува в социалните мрежи серия до видеа, на които се вижда как фучи с бясна скорост, но този път шофьорът на скъпите автомобили не е той, а очевидно негов приятел, като Емрах влиза в ролята на оператор. От кадрите се вижда, че опасните ситуации се разиграват на околовръстен път, а през цялото време зад автомобилите се движат и  други возила, които очевидно поддържат подобна скорост, а е възможно и да е организирана от младежите гонка, пише TrafficNews.bg.

По всичко си личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.

Емрах се показа с козче в ръка ВИДЕО

Лоренцо: Ту я взимате, ту я връщате тази книжка, направо полудях ВИДЕО


Това не е първата такава изцепка на Емрах, а дори можем да кажем, че е поредните такива видеа, качени в социалните мрежи на изпълнителя.  За разнообразие, последният път певецът се похвали не с висока скорост, а с марихуана. И след всичко това се питаме докога? Докога някой, без значение от това колко е известен или чий наследник е може да се хвали публично с грубо показване на закона. И трябва ли да има жертва, за да предизвика обществено внимание и реакция от страна на полицията. И защо изобщо такъв тип поведение би събирало лайкове?

И можем да се надяваме, че няма да получим отговори на тези въпроси, когато вече е твърде късно.

Емрах лети с 260 км/ч на пътя! Ще има ли последствия този път? ВИДЕО

Емрах пак се издъни! Лети със 160 км/ч в Слънчев бряг ВИДЕО

Емрах Стораро фучи с 200 км/ч, взел книжка преди няколко месеца