На четвърто място във втори сезон на „Маскираният певец“ се класира Деси Слава, която се криеше почти три месеца зад маската на Макарона. Сладкият и шарен образ се превърна в един от любимите на феновете на предаването със страхотния си глас и запомнящи се изпълнения. Тази вечер зрителите чуха от него „I Don't Want to Miss a Thing“ на Aerosmith и “Hurt” на Christina Aguilera, но вотът не достигна на Макарона, за да се класира за големия финал следващата седмица.

„В костюма се чувствах много заушевно. Той страшно много ми ограничаваше движенията и трябваше да измисля тези ситни стъпки. Трябваше да науча наизуст сцената, защото нищо не се виждаше, но за мен беше невероятно вълнение да бъда в този формат. Безкрайно щастлива съм, че стигнах чак го тук, въпреки че ме познаха много рано. Благодаря!“, сподели развълнувано певицата за предизвикателствата в шоуто. Панелът успя да отбележи поредно попадение, познавайки я.

Булката, Баба Яга и Хищницата продължават напред към грандиозния финал на втория сезон на най-мистериозното предаване в ефира. Този път всяка от маските имаше възможността да изпълни по две песни на сцената на шоуто, а след второто изпълнение участниците показаха и по една улика. Булката донесе миниатюрен сервиз за хранене, Хищницата показа наргиле, а Баба Яга затрудни всички с палки за ударни инструменти. Алекс Раева, AZIS, Владо Пенев и гост-детективът Джуди Халваджиян се обединиха отново около името на Невена Цонева за Булката, но явно образите на Баба Яга и Хищницата ще останат мистерия до самия финал.