Сбъдната мечта: Невена каза "Да" на любимия си! ВИДЕО+СНИМКИ

Сбъдната мечта: Невена каза

С широка усмивка и със сълзи от щастие народната певицата Невена Вранчева каза "Да" на своя любим Александър Вълев. Предложението да прекара живота си със Сашо идва изневиделица и е изпипано до последната подробност. 

През уикенда двамата влюбени празнували рожден ден на най-добрия приятел на Вълев. Така вила в красивите Родопи станала арена за романтичното предложение. Късно вечерта изведнъж в къщата загаснали всички светлини, спряла и музиката. Всички присъстващи били умело вплетени в заверата и обяснението пред Невена било, че токът е спрял. Тогава подмамили нищо неподозиращата млада дама навън, където свещи озарявали пътя ѝ към заветния пръстен. Сашо паднал на колене и сред балони, в присъствието на всички гости на събитието, помолил за ръката ѝ. 

Певицата изрекла заветното "Да", което било обилно полято с шампанско и сърдечни поздравления. Оказва се, че Сашо е помислил за всичко, тъй като малко след сбъднатия блян, той споделя на годеницата си, че вече я е поискал и от родителите ѝ. Предходния ден Александър, придружен от родителите си, отишъл в дома на Невена, за да поиска ръката ѝ от нейния баща. 

Младата красавица става годеница на мъжа на мечтите си след 8-месечна връзка. Двамата се познават от 3 години, но едва преди месеци професионалните им пътища ги срещат отново и в крайна сметка ги събират. Всъщност TrafficNews се явява техен сватовник, тъй като Невена среща бъдещия си годеник по повод служебен ангажимент, докато работи в медията. Александър, който е мениджър на голяма верига за здравословни храни, пленява бързо Невена с чар и ум. 

Днес, по-малко от година след старта на приказката, двамата вече обмислят детайлите за сватбата. Най-важният ден в живота си те планират за лятото на 2022 година и първоначалното им намерение е сватбата да бъде в родния им град Пловдив. 

 

Напишете коментар
captcha

Виж още

Жена, преследвала певеца и актьор Хари Стайлс, влезе в затвора и получи забрана
Меган Маркъл пробва тениска за 60 долара. Снахата на британския крал Чарлз
Зашеметената реакция на принц Хари, когато съпругата му Меган Маркъл целува
Популярната TikTok сензация Кайл Мариса Рот почина на 36-годишна възраст,
Принцеса Шарлот ще стане "следващият принц Хари" на кралското семейство,
54-годишната американска телевизионна водеща и филантроп Лорън Санчес, заедно с