Никой не може да каже кога един човек е готов да има дете, но да бъдеш родител е истински отговорна задача и идея, която повечето от нас предпочитат да обмислят добре.

Това не е изключение и за повечето звезди. Те "жонглират" толкова много задачи и са подставени под натиска на медиите, папараци, фенове ежедневно.

Знаехте ли, че тези звездни родители са имали първото си дете, когато са били на 25 години или дори по-рано? Някои биха казали, че самите знаменитости в този списък са били деца, когато са посрещнали своите деца на бял свят, те са живото доказателство, че някои хора са просто са родени да бъдат родители.

София Вергара от "Modern Family" роди сина си Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, когато беше само на 19 години. Джейми-Лин Спиърс пък е такъв професионалист в родителството сега, че е лесно да се забрави, че е била само на 16, когато обяви, че очаква дъщеря си Мади Брайън, която сега е на 11.

Джиджи Хадид

Супермоделът Джиджи Хадид е само на 25 години, когато ражда дъщеря си Хая в 14-часово домашно раждане, по време на което тя споделя пред Vogue, че се е превърнала в "жена-животно".

"Знам, че майка ми, Зейн и Бела се гордеят с мен, но в определени моменти виждах всеки от тях в ужас", сподели Хадид след раждането. "След това със Зи се погледнахме и си казахме: "Можем да си дадем малко време, преди да направим това отново".

Имението на бащата на Джиджи и Бела Хадид се превърна в купчина прах ВИДЕО и СНИМКИ

Кайли Дженър роди дъщеря си Сторми Уебстър през 2018 г., докато беше заедно с бащата на Сторми Травис Скот на 21-годишна възраст. Сега Сторми е на две годинки.

Американски модел заплаши да убие Кайли Дженър и брат й

София Вергара

София Вергара се омъжва за любимия си от гимназията Джо Гонзалес, когато е само на 18 години. Синът им, Маноло Гонзалес-Рипол Вергара, се ражда през 1992 г., когато Вергара е на 19 години.

Маноло дебютира като модел през 2016 г. и има близо 300 000 последователи в Instagram.

С 13 СНИМКИ ослепителната София Вергара показа какво ще е супер модерно през лятото

Бритни Спиърс

През 2004 г. Бритни Спиърс - тогава омъжена за Кевин Федърлайн - заяви, че прекъсва кариерата си, за да създаде семейство. Спиърс е на 24 години, когато през 2005 г. ражда първия син на двойката - Шон Престън Федърлайн.

А на следващата година, на 25 години, двойката има син Джейдън Джеймс през 2006 г. Спиърс е казала, че синовете ѝ, които са на 11 и 12 години, са предизвикателство за една самотна майка, но децата ѝ винаги ще бъдат на първо място.

Недостиг на хартия забави предстоящ мемоар на Бритни Спиърс

Уил Смит

Преди да срещне и да се ожени за Джада Пинкет Смит през 1997 г., Уил Смит се жени за Шири Зампино през 1992 г. Синът им Трей Смит (сега на 26 години, на същата възраст, на която Уил е, когато става баща за първи път) се ражда същата година; той участва в музикалния клип на Уил Смит "Just the Two of Us" и се появява в няколко телевизионни програми.

Уил Смит е потърсил Крис Рок за шамара, какъв отговор получи?

Елизабет Тейлър има няколко бурни връзки, но първото си дете Майкъл Хауърд Уайлдинг-младши ражда през 1953 г., когато е на 21 години. Той е първият от двамата ѝ сина, които има с втория си съпруг Майкъл Уайлдинг. Уайлдинг е британски актьор, 20 години по-възрастен от Тейлър.

Виктория и Дейвид Бекъм

Четири месеца преди да се омъжи за футболната суперзвезда Дейвид Бекъм през 1999 г., Виктория Бекъм ражда първото дете на двойката - Бруклин. Това се случва месец преди 25-ия ѝ рожден ден. Оттогава Пош и Бекс имат още три деца: Бруклин, Ромео, Круз и Харпър.

Обвиниха Виктория Бекъм в нарцисизъм - сравнява се с кралицата СНИМКИ