В Индия, точно по време на собствената си сватба, младо момиче припадна и получи инфаркт. Този злощастен инцидент се случи пред храма Bhagvaneshwar Mahadev в Bhavnagar, когато Хетал, дъщеря на мъж на име Джинабхай Ратор, се омъжвала за Вишал, син на Ранабхай Бутабхай Алготар от село Нари.

Гостите изпълнили цялата стая, сватбени песни звучали на заден план, но изведнъж празненството трябвало да бъде спряно, съобщава Daily Star. По време на церемонията булката се оплакала от световъртеж, след което внезапно припаднала. Момичето дълго време не идвало на себе си, след което близките й я откарали в болницата, където лекарите констатирали смъртта й от инфаркт.

Индийска сватба, сватба, церемония, брак, булкацял екран
Тялото на починалата булка временно е оставено в моргата на болницата Снимка: News18 

Въпреки че семейството скърбяло за смъртта на Хетал, роднините измислили алтернативен план за продължаване на сватбеното тържество.

Бащата на починалата булка предложил на младоженеца да се ожени за сестрата на любимата му и... той се съгласил. Тялото на починалата булка било оставено временно в моргата на болницата до приключване на церемониите.

Припомняме, това не е първият случай, в който младоженец се жени за сестрата на починала по време на сватбата булка. И отново в Индия.

Булка почина пред олтара, младоженецът се ожени за сестра й СНИМКИ