Ученици замерят движещи се автомобили в Шумен. За това сигнализира една от потърпевшите шофьорки. Инцидентът е станал пред Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия и Професионалната гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт.

Случаят далеч не е прецендет става ясно от думите на Милена Крумова.

"Искам да споделя какво ми се случи вчера (14.03). ОТНОВО. По обяд, минавайки с колата си покрай ПГСАГ и ПГМЕТТ, бях замеряна с камъни или нещо друго от стоящите на тротоара ученици. Не знам от кое училище са, беше пълно с деца и пред двете училища. Е, уцелиха ме. Отново.

Нямах време лично да се разправям, понеже отивах на работа. Подадох сигнал в полицията и в двете училища. Разбирам, че не съм само аз потърпевшата. Явно в училищата цари пълна липса на контрол, миналата зима се раздуха пак случая и...нищо. Значи охраната може сутрин да им осигурява безопасно пресичане, но когато мятат разни неща никакви ги няма. Чакам резултати от подадените сигнали, но нямам големи надежди. Днес трябва да мина пак оттам.", пише Крумова

Потребители съветва жената да се обърне към полицията.

"Ако пак Ви замярат с камъни, спрете и извикайте полиция на момента", отбелязва  Елеонора С.

Друг се съгласява с тромавата работа на институции у нас.

"То хубаво ама, ще си почакаш за резултати, жалбата ти така ще седи и ще хваща прах. Виж, ако вземеш да пресечеш неправилно, си готова глобена", смята П. М.

Дали и този път няма да има никаква реакция?

 

Снимката е илюстративна