Зачестяват случаите с издирвани български граждани.

Младеж е изчезнал в Германия, това съобщава баща му Слави Гатев в личния си акаунт във Фейсбук. Златко Борисов е излезнал от квартирата си във Висбаден и повече не е видян.

19-годишното момче, което е родом от град Плевен, е изчезнало след семейно тържество на 2-ри януари около 4:30 часа сутринта. Има данни, че в деня на изчезването Златко е бил под влиянието на алкохол.

По потвърдена информация на GlasNews.bg якето, с което е било облечено момчето, е намерено на пейка в близост до река Рейн.

Бащата на Златко призовава: "Свържете се с мен, ако имате информация".

Можете да сигнализирате и германската полиция, ако имате информация за местонахождението на изчезналото момче. За връзка с властите: 0611 / 345-0.

Не е изключено Борисов да е в безпомощно състояние, криминалните власти във Висбаден призовават населението за помощ за издирването на изчезналия. Полицейски хеликоптер и полицейски катер са включени в издирването.

Златко Борисов е с тъмна, къса коса и брада. В деня на изчезването е бил облечен с черен костюм със сребристо копче отляво на яката, черна тениска, черен колан със сребриста квадратна катарама и бели кецове.

Припомняме, че продължава издирването и на двете 15-годишни българки от Мюнхен - Надежда и Силвана, те все още са в неизвестност. За последно двете момичета са видени в жилището на родителите им на 24 ноември.

Очаквайте подробности!

Продължава издирването на 15-годишните българки, изчезнали в Мюнхен