Едва в последните дни научих за насилника, ужасен съм, веднага сигнализирах, тече проверка в прокуратурата в Перник, главният прокурор каза, че това е негов личен ангажимент, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров.

Както GlasNews.bg ви съобщи, прокурорският син - 18-годишния Васил Михайлов е малтретирал дори и полицай в града. Съгражданите му го описват като агресивен и с чувство за безнаказаност.

Цял Перник пропищя от прокурорски син! Бие и се снима ВИДЕО 18+

Той се появи с патерици в Софийския районен съд и поиска по-лека мярка, за да има достъп до лечение. Това обаче не трогна съдебния състав, който удължи престоя му в ареста.

 "Гледайки тази бруталност, си задавам въпроса какво провокира тази жестокост в млад човек, къде сбъркахме, за да оставим това да еволюира до това, което видяхме - обясни градоначалникът. - До края на мандата ще предприема всички мерки агресията сред младите да бъде ограничена." 

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!

Според него ако съдът му даде справедлива присъда, хората ще се успокоят, но ако не - хората ще търсят своята справедливост.

"Не приемам жестокостта. Пътят на възмездието е път за никъде, но вече хората добиха кураж", обясни кметът пред бТВ.

Запитан защо дори малтретирания полицай също е мълчал, той отговори, че в подобни случаи трябва да има сурови наказания както в други страни.  

"Никой не иска да повярва, че този човек е покриван, но 99% от хората твърдят, че е било така", обясни градоначалникът. 

Кметът на Перник изригна срещу невиждания уличен тормоз!

Биячът от Перник този път остава зад решетките!