Радостен повод възмути жителка на Русе, която сподели за ситуацията в мрежата. Причината са фойерверки, с които нейн съгражданин решил да изненада празнуващи. Според жената - сватбари, които били в местен ресторант.

Човекът разположил пиробатериите на паркинг, на който имало и нищо неподозиращи русенци, които останали шокирани от последвалия шум.

Според жената по колите, паркирани в близост, имало и материални щети, които били вследствие на зарята.

"Хубаво, има сватба, празненство, веселба - няма лошо, празнувайте. Щастие и любов на новото семейство! Но това беше пълно безумие!", пише Ралица Неделчева. "Следващият път поне предупредете, че ще палите пиробатерии, за да може хората в околността да предприемем някакви предпазни мерки за нас и автомобилите ни!", призовава жената.

Вижте цялата история, споделена от Ралица Неделчева:

До господина със сивия "Сеат Алхамбара" с рег.номер Р0966КА тази вечер на "Левента", който явно присъства на сватбата, която се състои в ресторанта.

Следващият път поне предупредете, че ще палите пиробатерии, за да може хората в околността да предприемем някакви предпазни мерки за нас и автомобилите ни!

Хубаво, има сватба, празненство, веселба - няма лошо, празнувайте. Щастие и любов на новото семейство! Но това беше пълно безумие!

Елате и кажете най-учтиво, и от чисто човешка гледна точка "Здравейте! Понеже в ресторанта се състои сватба и искам да ги изненадам, имам намерение да запаля пиробатерии. Моля за момент да се отдръпнете с цел безопасност!", а не докато сме си до автомобилите или вътре в тях и с гръб към Вас, най-нагло да видим как за отрицателно време вадите някаква кутия и я запалвате. Докато разберем какво се случва вече хвърчаха по нас и автомобилите ни, както и по околните автовобили частици от пиробатериите. Да не говорим и че три от колите до мястото на запалване на пиробатериите са с газови уредби.

Никаква съобразителност!

Не можем да сварим да се крием, автомобилите ли да местим, какво да правим??!

Дръпнахме се настрани. После запалихте втора.

Отново без предупреждение!

Нямам думи.

По всичките автомобили има щети!

Хората, които бяхме там, също бяхме замерени от частиците, които хвърчаха. Ами ако нещо влезе в окото на някого, примерно. Или нещо фатално беше станало като цяло или нещо с автомобилите?

На Вас не Ви пука, нали!?

След като свърши и втората батерия Ви казах следното: "Поне да бяхте предупредили, че ще правите такива неща, за да се отдръпнем!", а Вие дори не ме погледнахте! Направихте се, че не ме чухте!

И за капак даже не изчистихте боклука, който направихте, а само го сритахте настрани!

Жив и здрав да сте!

Прилагам снимки.

Това ВИДЕО на сватбари раздели мрежата