Известният рапър и публична личност Йонислав Йотов - Тото, популярен с групата си "Скандау", излезе с противоречиво твърдение.

"И много се дразня, когато слушам някой път как Ботев и Левски са се борили за нашата държава. Ботев и Левски са шесто поколение турци. Защото те са родени 600 години, след като това тук е Турция", това заяви в подкаста си Йонислав Йотов - Тото. Това става ясно от видео, в което той разговаря с гост на своя подкаст.

"Те са шесто поколение граждани на Турция. Тези хора обичат родината си без да я има по граници. Затова да не ми обясняват, че като Зуека отиде извън граници, не обича родината си. Защото тия хора са обичали родината си без да има граници", казва още той в разговора си с Боби Турбото през 2021 г., пише "24 часа".  На това изказване Боби Турбото, който е гост в епизода, отговаря: "Тука няма да коментирам".

Разкриха кръвната група на Апостола на свободата

Йонислав Йотов, известен Тото, е обичан певец, продуцент, актьор и част от група „Скандау“. Участва и в предаванията на Нова телевизия „ВИП Брадър“, „Като две капки вода“ , „Забраненото шоу на Рачков“ и „Маскираният певец“.

Мерцедес се вряза в стълб край спирка! СНИМКА

Вижте целия епизод на подкаста, конкретното изказване можете да чуете на 44:53 минута: