Баща от Стара Загора разказа за опасна случка, разминала се за щастие без инцидент. Лек автомобил е предприел маневра, за да се размине с друга кола на улица. Решава да се качи с возилото си на тротоара, където в този момент е имало дете на колело. Родителят на момчето е разгневен. Той споделя, че е подал сигнал за случилото се.

Ремонт за милиони възмути пловдивчани СНИМКИЖивеещи на ул. „Ген. Радко Димитриев” смятат, че реконструкцията на улицата е некачествена

„Нагляра, който почти премаза синът ми, каращ колело на тротоара, се качи на тротоара без да му пука, че сме там, за да направи място на идваща кола да се разминат, защото той е над закона и кара в насрещното на ул. „Цар Иван Асен“ 2. Вече е пуснат сигнал, сниман си, не изглеждаше да ти пука много, щото много като тебе съм засичал из града, които хем са в нарушение, хем нагли, че и скачат на бой в някои случаи, та ще направя всичко възможно да те глобяват всеки път докато не се научиш да изминаваш 200 метра повече, без да застрашаваш живота на хората… щото в тоя случай беше жив късмет, че нямаше злополука,“ написа той във Facebook.

„Хора, като се случи нещо такова, просто звънете на 112 и сигнализирайте за пиян или дрогиран шофьор, който заплашва с поведението си живота на хората. Доста бързо ще го открият и ще му направят много сериозна проверка, при което дори и да не открият нещо, ще му загубят бая от времето и ще съжалява за дето е бързал,“ съветва го мъж.

Камион блъсна и уби пешеходец на оживен път