Шофьор на "Тойота" извърши опасно изпреварване и изправи косите на други двама водачи. Нарушението е заснето на камера. Опасната маневра е станала вчера до Нареченски бани.

По думите на автора на видеото водачът е пренебрегнал знака за забранено изпреварване на завой и въпреки, че не е имал видимост, все пак е извършил изпреварването. Освен това е превишил и скоростта.

"Колегата да се познае, ако на него не му е мил живота и няма семейство аз имам предполагам че и колегата отсреща. При знак и маркировка забраняващ изпреварването ,,камикадзето" предприе да ме изпревари на завой при условие че тегля каравана и при ограничение 50 се движа с петдесет и.... и равносметката аз на спирачките и плътно в дясно а колегата отсреща се размина на една боя от мантинелата и не само.... ПП камикадзето е най - вероятно със служебна Тойота с ДКН РВ 9163 СВ", написа Петър Илиев.

За щастие добрата реакция на другите двама водачи в случая е спасила живот или няколко, но не винаги случаите имат добър завършек.

Лек път и имайте едно наум за "камикадзета".