Милен Готти, разпространил кадрите с унижението на момче в пловдивски мол от страна на Куката, Чеченеца и Емили, организира протест пред Районен съд-Пловдив.

Той моли всеки, който има здрави морални устои, да присъства на делото срещу обвиняемите в гаврата.

"Приятели и съмишленици,  на 20.07.2023 от 11:00ч. в Районен съд - Пловдив, ще се гледа първото дело срещу карикатурите: Тротинетката, Куката и Чеченеца. Апелирам всички жители на гр. Пловдив, както и всички хора, които имат здрави морални устои, да се съберем пред районния съд в подкрепа на Денислав и семейството му, и да се обявим против всичко, което обърква и развращава децата на България!", пише Готти.

Постът доби популярност и се очаква подкрепа пред съда след седмица.

Публикацията коментира и самата Емили (Тротинетката). Тя се заканва да съди Милен за клевета, след като спечели настоящото дело.

"Няма да ти се получи! Ние ще спечелим битката в съда! Защото Денислав лъже хората и изкарва невинните виновни! Също така тебе ще те съдим до дупка за клевета! ", пише Даниел Йорданов - Емили.

Припомняме, че случаят е от началото на април. Тогава е разпространено от Милен видео видя как Емили подхвърля чаша на пода и кара момче, което на кучешки повод, да я донесе с уста. Впоследствие и Чеченеца повтаря същото действие.

Кадрите потресоха интернет пространството.

Впоследствие се оказа че момчето, участвало в клипа, е със специални потребности. 

Очаквайте подробности!

Чеченеца, Тошо Куката и Емили унижават момче със СОП в Пловдив