Ексклузивен коктейл бар отвори врати този петък в Пловдив. Откриването на Allure Еxclusive Bar продължава два дни, като днес е втората вечер, в която пловдивчани ще се запознаят с уникалната концепция на най-новото място за забавление под тепетата.

Новото име на нощния живот в Пловдив се намира в мегакомплекса 7 points и предлага на своите посетители специално изготвени авторски предложения за коктейли с деликатен вкус и съвършена визия.

Освен свежите питиета, впечатляващият интериор допринася за луксозната атмосфера и отличното настроение на клиентите на коктейл бара, притежаващ най-модерна визия в града.

Очаквайте един по-различен тип ентъртейнмънт с уникален музикален подбор, включващ магнетични ремикси, кавъри на хитове от 90-те, модерна музика, както и атрактивен кубински балет.

Гости в Allure Еxclusive Bar ще бъдат и известни диджеи, познати от българската и чуждестранна електронна сцена.

Част от присъстващите на партито популярни лица бяха полуфиналистът в „Игри на волята“ Благомир Мастагарков, инфлуенсърките Лиляна Ангелова, Галя Симеонова и Ралица Методиева, д-р Панче Димитриев, Диляна Папаличева и други.

Зад безупречната визия на хостесите в заведението стои Соня Карпов, чийто бранд „KARPOV”, спечели „Проспериращ моден бранд на годината“ на тазгодишната церемония на Академията за мода „Златна игла“ 2023

Елегантните хостеси с рокли на българския бранд "KARPOV"

Моделите с отличителен дизайн се изработват в Пловдив, а брандът се носи от редица популярни лица, сред които Наталия Гуркова, Мария Игнатова и други.

Мариела Миткова, Соня Карпов и Виктория Петрова.

Рекламното лице на бранда Мариела Миткова пропътува над 300 км, за да присъства на откриването на най-новия коктейл бар под тепетата.

Повече от Allure Еxclusive Bar:

Направете резервация на телефонен номер: 0879 003 003.