Ерос е в Пловдив! Но богът на любовта вече не се размотава с лък и стрела, а пуца с картечница – такова „любовно“ парти не сте виждали, забеляза HotArena.

 

Най-горещо през уикенда не бе по обяд, а през нощта. В едно от елитните заведения на древния град се провежда „Най-добър еротичен модел Пловдив 2019“. Хормоните избиват през покрива, плътта едва се задържа в деколтетата.

 

Тъй като вече сме модерни и вървим в крак с Европа, този път конкурсът не е само за дългокраки мацки. Сега има и мъжки представители в борбата за титлата „Най-добър еротичен модел“, писа „България ДнеС“.

 

Без свян и задръжки пред погледа на стотици купонджии в заведението десетина мъже и жени се отдават на дефилиране и пъчене на дупета, цици и бицепси. Разноцветните тоалети на претендентките са така скроени, че роклите с бюстие бързо да се превръщат в еротични бански костюми.

 

При мъжете е още по-лесно. Пичовете просто остават по боксерки и татуировки. Стягат мускули и коремни преси. Живакът чупи термометъра, когато жени и мъже представят обща програма с еротични танци. Мъжете не се обличат, а жените се отдават на сценични ласки с готовност и желание.

 

Моделът Катрин Вачева имаше удоволствието да връчи короната и лентата на победителката – еротичния модел Ани Грудева.