Овен

През този ден ще се наложи да преосмислите вашето поведение. Не може да бъдете вечната доминанта спрямо останалите. Животът е на принципа на тангото - две напред и една назад, така че крачката назад е повече от необходима.

Червеният цвят ще пробуди душата ви и ще засили страстта, енергията и инициативността ви. Днес, този цвят ще подкрепи активната природа на вашите емоции, увереност и желание. Колкото повече нюанси на червеното ви заобикалят, толкова по-големи ще бъдат естествените ви сили.

Телец

Този ден може да бъде разочароващ за вас за намиране на сродната ви душа. Да сте самотни не е вашата съдба, това е така, защото се налага да сте в уединение за известно време, докато работите върху изграждането на увереността си и преди всичко да разберете какво точно искате.

Свежият зелен цвят ще подхрани духът ви и ще засили връзката ви с природата, особено днес. Имайте предвид, че за вас зеленият цвят е знак за израстване и абсолютен напредък. Вероятно, днес този цвят ще засили социалните ви връзки.

Близнаци

Ако сте стартирали с мисълта, че ще си прекарате чудесно днес, това със сигурност ще се случи. Уравновесеността е най-доброто нещо, което можете да направите за себе си и за любимия ви човек. Поддържайте позитивно нивото на вдъхновението си.

Вдъхновяващото жълто ще приповдигне духът ви към повече любознателност и пораждане на блестящи идеи. Също така, ще озари вълнуващата и възпитаната ви природа. Днес, жълтото ще подсили вашият интелект и целият ви умствен капацитет.

Рак

Възможно е да изпитате чувство на отчаяние в личен план, което може да ви накара да се страхувате от евентуална раздяла. Поемете дълбоко дъх и оставете нещата да се развиват от само себе си, вместо да се опитвате да контролирате ситуацията.

Бялото и сребристото ще активират вашата интуиция за по-ясни и далновидни мисли. Възможно е да се почувствате пречистени и това ще повиши вашата чувствителност и разбиране, позволявайки на любовта да протече на най-дълбоките духовни нива.

Лъв

Може да се почувствате леко разстроени и носталгични през първата част от деня. Не винете добрите си чувства за миналото и не ги използвайте като извинение. Втората половина от деня ще ви напомни, че огромното ви сърце не е безгранично.

Блясъкът на златото ще ви даде възможността да затопли сърцето ви и укрепи позитивния ви дух. Изглежда, днес ще бъде символ на властта и престижа. Златистото ви дава онова внимание, което ще подкрепи вашата щедра природа с топъл и оптимистичен поглед върху живота.

Дева

Може да се наложи да говорите сериозно с вашата половинка за финансите през този ден. Ще търсите правилният път и подходящите решения за излизане от парично-конфузната ситуация. Захвърлете мислите си за недостига! С повече доверие и разум, ще се справите с трудностите.

Естественото кафяво, гарнирано със зелен цвят ще ви поддържат заземени и фокусирани върху нещата, които ще вършите. Също така, този цвят ще ви даде стабилност, подкрепяйки аналитичният и методичен подход, чрез който ще се самоусъвършенствате днес.

Везни

Вие и вашият партньор може да бъдете в противоречие помежду си през този ден, тъй като и двамата може да имате някои много различни виждания или планове за едно или друго събитие. Откровеният разговор ще освободи въздуха от напрежението.

Ефирното розово и фееричното светлосиньо ще спомогнат сърцата ви да бъдат отворени и ще смекчи присъствието на всякакви негативни емоции. Денят ще ви подейства успокояващо в присъствието на близкото ви обкръжение. Ще се увеличи яснотата и баланса ви.

Скорпион

Когато става въпрос за намиране на любов, звездите ще ви насърчат да прегърнете всички неща, които ви правят уникални, а не само полираните и красиви парченца. Осъзнавайки това, ще привлечете желаният от вас партньор.

Мистериозният черен цвят ще ви позволи да бъдете фокусирани към настъпващите трансформации днес. Навярно, ще засили вашия стремеж да надникнете под повърхността, поставяйки всичко под въпрос.

Стрелец

Възможно е някои хора да ви накарат да се чувствате обезценени, нарушавайки личното ви пространство. Дайте ясен знак, че хлопат на неподходящата врата. Вашите ценности са неприкосновени и никой няма право на достъп до тях.

Пурпурнолилавият цвят ще даде тласък на философското ви разсъждение към повече духовност и осъзнатост, просветление и откритост. Лилавото ще ви насърчи към повече емоционално изобилие и ще привлече неочакван късмет. Бъдете сигурни, че през този ден вашите хоризонти ще се разширят.

Козирог

Може да се наложи да отправите забележка към партньора си, че преминава границите на допустимото. Имайте смелостта да заявите вашата позиция. Бъдете добронамерени, използвайки градивната си критика без излишни драми.

Земното кафяво с фин оттенък на сиво ще ви помогне да откриете най-практичният път в живота ви. Тези два цвята макар и неутрални ще завишат вашата надеждност и усет към традициите. Вероятно, днес ще бъдат разчупени вашият консервативен характер и някои безсмислени действия в личен план.

Водолей

Може да бъдете обсебени от натрапчиви мисли днес, които навярно ще ви разтревожат. Единственият начин да успеете да се измъкнете от тях е да тръгнете срещу проблема, за да се опитате да го избегнете. Не се ядосвайте на този ден, той няма вина.

Успокояващото тъмносиньо ще насърчи вашите блестящи идеи, балансирайки вашата неспокойна енергия. Ще имате добрата възможност за изява, чрез плавен поток от разумни мисли, разговори и експерименти през този ден.

Риби

Може да получите някакъв натиск или изискване от родителите ви, относно връзката ви. Това ще ви предизвика да отстоявате любовта си, без да се опитвате да им угодите. Интимният ви живот не е работа на другите - правилата определяте само вие.

Морскосиньото съчетано с бледозелени проблясъци ще доведе до изцеление на духовността ви и обновяване на подсъзнанието. Особено днес ще внесе повече вдъхновение за живот. Доверете се на този цвят, за да дадете рефреш на своите енергии.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.