Овен

Очертава се хубав уикенд за напускане на динамиката отправяйки се към избрана от вас дестинация.  Не забравяйте да направите малка изненада на децата си. Новите запознанства и компанията на обичайните приятели ще ви развеселят.

Добро отношения с представителите от вашата зодия Овен и тази на Дева. Не спорете с Водолей, може би няма да бъдете правилно разбрани.

Телец

Топ период за забавление, радост и страст. Вероятно Купидон, може би ви чака там, където най-малко го очаквате. За да го почувствате всичко, което трябва да направите, е просто да бъдете себе си и да се оставите на емоциите да ви ръководят.

Приятни раздумки и закачки с Овен и Телец, помислете внимателно преди да направите забележка или да отправите упрек към представителите на Лъв.

Близнаци

Страхотен ден през който може да си отдъхнете от нахлуването на близки и роднини, вероятно празниците ви идват в повече. Дайте воля на желанията си или просто се забавлявайте. Също така е дошло време вас да черпят, вероятно сте почерпили доста приятели и днес е моментът да ви върнат жеста подобаващо.

Чудесен ден за обмяна на бизнес идеи с Дева и Скорпион. За сметка на това твърде противоречиви отношения с Овен.

Рак

Рискован ден относно парите. Всички грешки, направени днес, могат да предизвикат буря в следващите дни. Има вероятност от конфликти с вашия семеен партньор или съпруг. Бъдете нащрек!

Чудесна съвместимост днес с Лъв и Везни. Трябва да внимавате с хората от вашата зодия Рак.

Лъв

Днес ще разберете значението на приятелите в живота си. Вероятно днес може да се разделите с някои от тях и ще се наложи да изминете дълъг път, за да се помирите отново с тях. Бъдете по-умерени в думите и това внимание ще свърши чудеса.

Напредък в отношенията с Риби и Водолей. Вероятност от проблеми с Везни.

Дева

Очертава се странен ден за вас. Може би ще претърпите силни разочарования от приятелите си. В същото време обаче в любовен аспект атмосферата ще е повече от благоприятна. Вероятно балансираното ви поведение ще изиграе важна роля днес.

Благоприятни компании с зодиите Рак и Стрелец. Оставете негодуванието настрана с Козирог, или в крайна сметка ще се скарате.

Везни

Много добре можете да вземете окончателни решения, но трябва да сте сигурни, че не е нужно да обмисляте друга позиция освен вашата. Самотните ще бъдат изправени пред поредица от приключения, които да отворят някакъв интересен проблясък.

Моменти на нежност с Козирог и Риби. Необясними недоразумения с Лъв.

Скорпион

Поставете се на мястото на хората около вас, преди да вземете решения, от които не можете да отстъпите. Важно е да определите добре чувствата си към тях преди да го направите.

Сериозни конфликти с Близнаци и Стрелец. Ревност или разочарования с Водолей.

Стрелец

Забравете за дискусиите, които да доведат до нищо. Не е възможно да контролирате всичко и всеки. Днес ще се наложи  да се примирите с половината от действията си, защото примирението  ще ви разкрие останалите постъпки.

Брилянтно разбирателство с Близнаци и Везни. Избягвайте упорството с Козирог.

Козирог

Денят е полезен за вземане на решения относно любовните отношения, но мнозина от вас ще искат да ги отложат или  удължат. Едва ли ще имате волята да продължите съжденията си.

Очакват ви специални моменти с Рак и Лъв. Бъдете по-толерантни с Риби.

Водолей

Всички предпазни мерки, които ще използвате днес, за да не нараните чувствата на половинката си, може да не са достатъчни, за да я успокоите, тъй като ситуацията ще бъде сложна. Необходимо е да действате възможно най-естествено.

Невероятни атракции със Скорпион и Водолей, въпреки контрастите. За сметка на това вероятност от сблъсъци с Лъв.

Риби

Съгласете се със зовът на сърцето си. Ако то ви показва правилният път, не го пренебрегвайте. Потърсете начин да го последвате, за да видите къде ще ви отведе. Откритието ще е само във ваша полза.

Много добри взаимоотношения с Водолей и Дева. Бъдете по-ясни и взискателни с Везни.

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.