В началото на новата 2020 г. съществува риск да се започне с пъзел, наречен „Откъде да вземем пари?“. Причината за финансовата нестабилност най-вероятно ще са продължителните празници с пиршества и вашата нескромна щедрост по отношение на подаръци - както на себе си и на приятели, така и на непознати хора, които искате да впечатлите. Просто не изпадайте в паника и не се опитвайте да напуснете работа, за да се потопите в на пръв поглед по-„вкусен“ финансово проект: едно внезапно движение - и вече може да сте без старата си работа, а новата да се е изпарила някъде.

Първата половина на годината ще изисква забележителни организационни способности от вас. За да решите задачите максимално ефективно и в най-кратки срокове, трябва да поемете ролята на командир - както на работа, така и у дома. Основното нещо е да се усмихвате нежно и да захапвате езика си навреме: язвителни забележки и критики могат силно да навредят на колеги и близки, което очевидно няма да има полза за никого.

През втората половина на Годината на Металния плъх на работното ви място ще има лек застой, но колкото и да е скучно, това няма да се отрази на портфейла ви. Но над дома ви определено облаците ще започнат да се сгъстяват. Вашето витание в облаците през първата половина на годината няма да остане незабелязано, а „половинката“ ви доста категорично ще изисква внимание. Опитайте се да удовлетворите желанията на партньора си възможно най-скоро, в противен случай конфликтът рискува да стане катастрофален.

Ако направите всичко както трябва, до средата на есента хармонията ще се върне в дома ви. Приятелската атмосфера ще ви позволи да се отпуснете и да забавите темпо. Това е идеално време за планиране на бъдещето и си струва да го използвате, защото за традиционния период на изграждане на планове - декември - отново имате забавен курс с препятствия. Възможни са прекъсвания в графиците, малки аварии в ежедневието, повреда на оборудването, откриване на дефектни стоки... Спокойно, само спокойствие! Търсенето, тоест една година, приключва и ще приключи с обещаната голяма изненада. Предложение за брак, ключове от апартамент, разрешение за пребиваване в друга държава, дългоочаквана бременност... В края на декември дори и най-голямата мечта има шансове за „продажба“. Мечта!

Хороскоп за любов на Стрелец за 2020 г.

Любовните бури, които ще прелетят над вас през 2020 г., ще бъдат сравними с природно бедствие. И всичко това заради положението на планетите. Ще се почувствате като героиня на роман, която, за да запази щастието си, трябва да бъде находчива и смела. Но като цяло всичко е естествено, ще се промените вие, отношението ви към любовта ще се промени, ще искате нови срещи и впечатления, а до вас ще се появи нов човек - и най-вероятно дори не един, ще имате богат избор.

За семейния Стрелец тази година е повратна точка във вашия брак. Или ще преодолеете всички различия и ще станете по-силни, или, за съжаление, вашите пътеки ще се разминават. Направо си е шанс, че дълго този съюз ви е бил в тежест и сте чакали причина да го напуснете. Или погледнете партньора си с нови очи и ще видите, че не сте на прав път. Не се притеснявайте. Всички промени са към по-добро. Не се вкопчвайте в миналото - вървете напред. И да се разстройвате за предстоящите промени, също не си струва.

За самотните представители на тази зодия тази година е един от малкото периоди, когато ви очаква силна и взаимна любов. Случва се така - запознахме се, погледнахме се в очите един на друг и разбрахме, че това е завинаги. Вярно е, че поради аспектите на планетите, първата среща може да не ви направи щастливи. Може би ще се случи при някакви неясни обстоятелства. Или ще възникнат препятствия между вас и любимия ви, ще се намесят машинациите на завистливи и недоброжелатели. Така или иначе ще почувствате, че сега е във вашата сила да търкаляте планини и имате пълен контрол над ситуацията. До края на годината ще бъдете щастливи, обичани и ще започнете да се подготвяте за сватбата. Важно е да използвате шанса, който съдбата ви дава максимално, не пропускайте уникалната възможност да направите живота си щастлив, както и живота на избраника си.

Хороскоп за кариера и финанси за 2020 г. за Стрелец

През 2020 г. ще управлявате парите си по-разумно от обикновено. Това ще ви позволи да натрупате значителна сума, а през пролетта или есента да направите голяма покупка, за която отдавна сте мечтали. Печалбата обещава да бъде стабилна, не се очакват безполезни разходи. Звездите съветват да разширите полето на дейност през пролетта, за да генерирате допълнителен доход.

Вашата способност да планирате разумно своя бюджет ще ви бъде полезна през първите месеци на годината. Спестете пари, задоволете се с малко. Дори ако до вас стигне значителна сума, не бързайте да я харчите. От началото на пролетта аспектът на планетите ще ви научи как да избягвате ненужни разходи и в същото време да не обиждате никого наоколо.

През пролетта ще получите 2-3 оферти за работа. Помислете внимателно и се съгласете само с една от тях. Ако се заемете с няколко задачи наведнъж, най-вероятно ще провалите сроковете и ще получите по-малко от очакваното. Най-обещаващият финансов план ще бъде проект, в който ще бъдете поканени в средата на март или в първата половина на април.

Дръжте членовете на семейството си под контрол през летния сезон. Просто се опитайте да не обиждате никого с прекомерна строгост и категорични преценки. Изразете своята гледна точка за финансовите дела уверено, но без излишни емоции.

Периодът от началото на септември до ноември е добър за най-различни покупки. Вземете стоки за дома, спортно оборудване, дрехи и бижута. През първата половина на октомври не се поддавайте на желанието да купите употребяван, но все пак скъп артикул. Водещият аспект на това време не предпочита такива сделки.

Пикът на финансовия просперитет може да се очаква от втората половина на ноември до края на годината. Поради влиянието на планетите вероятно сметката ви ще получи голяма сума. Заделяйте или изразходвайте една четвърт от получените пари за лични нужди. Пуснете останалите пари в обращение.

Семеен хороскоп Стрелец за 2020 година

Важно е да не забравяте за роднините, да поддържате добри отношения и да отделяте повече време на децата.

Стрелец от първото десетилетие (дати на раждане 23.11 - 2.12)

Стрелецът е много семееен зодиакален знак, той цени традициите за комфорт, грижи и почитания. Тази година Стрелец трябва да се грижи за къщата - да направи ремонт, да изхвърли боклука и може би да си купи къща. Те ще се захванат с бизнес с ентусиазъм, основното е да не влачат всичко сами, криейки плановете си от близки. Свържете се с роднини.

Стрелец от второто десетилетие (дати на раждане 3.12 - 12.12)

Тази година е възможно попълване в семейството. За приятни задължения не забравяйте за вашата сродна душа. Отидете на почивка, отделете време един на друг. А в качеството на бавачка, поканете баби и дядовци, те ще се радват да помогнат. Самотният Стрелец сериозно ще помисли за промяна на статута си. И много правилно: тази година има всички шансове да създадете силно семейство.

Стрелец от третото десетилетие (дати на раждане 13.12 - 21.12)

Пролетта и лятото са период на пълна идилия. Но краят на есента е критично време за семейните отношения. Не натрупвайте недоволство и не отблъсквайте проблеми. И се опитайте да не харчите всичките си приходи, спестявайте или инвестирайте в покупка на недвижими имоти. Ако имате нужда от голямо количество - свържете се с роднини. До края на годината нещата ще се оправят.

Здравен хороскоп за Стрелец 2020

Вашето здраве е във вашите ръце. Погрижете се за себе си, само не се закалявайте при смяната на сезоните.

Първото десетилетие на знака (23.11 - 2.12)

Тази година за Стрелец ще бъде много наситена. За да сте навреме и да не подкопаете здравето си, трябва да се отпуснете навреме и да се опитате да се отървете от лошите навици. Докато почивате, не лягайте на дивана и не се придържайте към компютъра. Просто се нуждаете от движение. И по-добре намерете личен треньор - а през лятото ударете в земята приятелките си с невероятната си фигура.

Второто десетилетие на знака (3.12. - 12.12.)

Излезте от града, отпуснете се сред природата както през зимата, така и през лятото. Просто не замръзвайте, не ходете с мокри крака и не пренебрегвайте първите симптоми на настинка. Насищайте тялото с витамини, варете шипки, пийте билкови чайове. И се опитайте да отидете до морето, но не се разхождайте по цял ден на плажа и предпазвайте кожата си от агресивна слънчева светлина.

Третото десетилетие на знака (13.12 - 21.12)

Погрижете се за нервната система. За да се отпуснете и почистите тялото си, отидете в сауната или банята. Облекчете стреса с масажи, спорт, събирания с приятели. Само по време на събирания не злоупотребявайте с алкохол и не преяждайте. Избягвайте брашното и сладките - здравето започва отвътре, така че привикнете към здравословната диета. Работете в градината, стройте къща или поправете нещо, но се грижете за гърба и ставите си. И бъдете позитивни към всичко около вас.

Пълен хороскоп за 2020 г. на РИБИ

Пълен хороскоп за 2020 година на ВОДОЛЕЙ

Пълен хороскоп за 2020 година на КОЗИРОГ