ОВЕН

Петък може да се определи като твърде положителен ден за реализацията на целите ви. Основна роля за сполуката ще изиграе активността в сферите на интересите ви, както и партньорското сътрудничество.

Разчитайте на интуитивните си преценки за хора и обстоятелства. Сигурно е, че няма да се окажете подведени. Умните и прецизни ходове, с които ще си служите, са важна характеристика за деня.

ТЕЛЕЦ
Хармоничните взаимоотношения са основен показател за сполуката на Телците в петък. В службата обстановката ще е много напрегната, а конфликтите ще "висят на косъм". Не се поддавайте на тези външни въздействия. Избухнат ли противоречия - ще се разрази мощен скандал, а това означава, че възможностите за удовлетворителна реализация остават до там. Част от Телците ще бъдат неприятно впечатлени от разнасящите се слухове по техен адрес, което също може да се превърне в причина за остри противоречия, включително със сблъсъци.

БЛИЗНАЦИ
Днес голяма част от представителите на Близнаци ще планират професионалните си цели и ще подредят изпълнението на задачите си по важност. Това начало е много добро за предстоящия делови период, а изпълнението на проектираното ще ви доведе до задоволителни резултати. Тук следва да съсредоточите енергията си и да действате хладнокръвно. Всяко отклонение от доброто самообладание като емоционален тип на реакция ще има отрицателно въздействие върху делата ви.

РАК
Организирайте се за реализацията на деловите задачи и личните си цели, не давайте ухо на клюките, които се разпространяват за вас и действайте настойчиво. Това е формулата за успеха в петък. Късметът ви е доста добър, но всеки опит да разкритикувате зловредните езици може предизвика тежка реакция от другата страна и да получите неочакван удар от по-високо ниво. Добрият подход за осъществяване на вашите намерения е чрез съвместна партньорска работа.

ЛЪВ
Няма съмнение, че петък е успешен за вас и ще ви зарадва с постижения. Неприятното през този ден е, че преобладаващият процент от родените в зодията са твърде емоционални и готови за кавги. Лъвът е човек на изкуството, жеста и благородството. Където се появи, "издухва" буреносните облаци, което ясно подчертава, че ролята на скандалджия съвсем не му отива. Активизирайте се по делата си и петък ще ви зарадва с чудесни постижения.

ДЕВА
Петък е благоприятен за постижения, но е съмнително, че ще се заемете с нещо различно от рутинните дневни дела, тъй като преобладаващата част от Девите не са планирали по-специални ангажименти. По всяка вероятност мнозина ще го направят днес, съвместно с партньори. Денят се очертава напрегнат в службата. Задачите си ще реализирате трудно поради липса на концентрация и пречки от различно естество, а някои ще влязат в конфликт с колеги.

ВЕЗНИ
Твърде активни при осъществяването на целите си, представителите на Везни ще действат с огромна енергия в сферата на деловата си ангажираност, което безспорно ще ги награди с хубави постижения. В лично отношение обаче състоянието на голяма част от родените в зодията не е приветливо. При някои дори достига до стресово ниво с неприятни преживявания. За тази група от зодията се очертава ново начало в развитието, което в повечето случаи засяга домашния живот, а при някои явно ще настъпят и изменения от делови характер.

СКОРПИОН
Повишеното напрежение при мнозина от Скорпионите през този ден трудно може да се обясни със случващите се събития, тъй като те нямат нищо общо със състоянието ви. Моментът е преходен и подсказва за началото на нов етап, чието развитие е трудно да прогнозирате. Не бива да се притеснявате. Никак няма да е лошо. Звездното влияние днес е доста хубаво. Късметът ви е много силен и ако успеете да балансирате вътрешното си състояние, сполуката е сигурна.

СТРЕЛЕЦ
Много ядовит ден, през който ще спечелите, ако не влизате в кавги с хората около вас. В противен случай може да се стигне до много остри конфликти, които ще ви държат дълго време в състояние на дискомфорт. Под "дълго време" трябва да се разбира много повече от този ден. Успешен ден ще имат онези представители на зодията, които насочат вниманието си към партньорството в деловия сектор. По този начин ще реализирате не само печалбите си през този ден, но ще имате и чудесната възможност да разгърнете съвместните си усилия в бъдеще.

КОЗИРОГ
За голяма част от представителите на Козирог денят се оказва силно напрегнат. При някои въпросното състояние е на емоционална база, докато за други от знака е плод на делови проблеми и съвсем неочаквани събития. Последните в много случаи може да засегнат бъдещето в негативен аспект. Особено внимателни следва да са онези от вас, които са ангажирани в бизнеса или работят на партньорски начала. Пазете се от неправомерни действия, чрез които някой най-вероятно ще се опита да ви причини вреди.

ВОДОЛЕЙ
От гледна точка на напрежение, развитието на петък за вас не се различава много от това на предните два знака. Най-лошо ще се отразят конфликтите. Благодарение на тях едни от вас биха прекъснали плодотворно партньорство, а други може да си навлекат и по-тежки последствия. При обратното положение - хармонични взаимоотношения, благоразумни постъпки и добро взаимодействие, петък ще е доста успешен от гледна точка на финансови печалби и укрепване на личните позиции.

РИБИ

В петък негативните обстоятелства при Рибите се свързват с обстоятелствата в службата или бизнеса. Явно е, че има ярко напрежение, за което едва ли може да обвините някого, тъй като в случая става въпрос за предстоящи промени, които не зависят от реално доловимите фактори в обкръжението. С други думи - това е съдбовна намеса. Не бързайте да реагирате отрицателно и не считайте, че бъдещето ще се развива лошо.