Лизавета Иванова, младата жена от Асеновград, която от 10 години се бори смело с коварното заболяване множествена склероза, отново има нужда от милосърдието и добротата на хората, за да бъдат събрани средства тя да продължи лечението си.

Ето какво гласи емоционалното обръщение на Лизи към хората, подкрепящи я през всичките тези години:

"Здравейте на всички, които непрестанно сте с мен и моя голям здравословен проблем. Мина доста време откакто не съм споделяла с вас как се развиват нещата при мен. Причината е, че душата ми беше съкрушена.

След направеното ЯМР в Истанбул и контрола в България се установи, че имам новопоявили се лезии.

Това заболяване е много динамично развиващо се и ето че след една година и половина ремисия аз отново съм в плен на болестта. Мъката на мен и семейството ми е голяма, но аз няма да се предам. Обещавам ви!

Не съм спряла да правя всичко възможно, за да мога да се избавя от примката на болестта. След броени дни постъпвам в клиника за интензивна рехабилитация, след това трябва да продължа с основното лечение по вливане на стволови клетки, което ми бе препоръчано от турската клиника, но за което все още не ми достигат средства.

Както при всички болни хора, така и при мен проблема със средствата ме дърпа и стопира като воденичен камък.

Моля ви, приятели и дарители, помогнете ми за пореден път, за да продължа напред в борбата с коварната болест, която знам, че мога да победя, но не и без вашата помощ! Трябва да победя! Искам да проходя и един ден да се изправя и да извикам: "БЛАГОДАРЯ ВИ!

Ако Бог е отредил да се сбъдне всичко това аз отново ще се усмихна с надежда! Бъдете здрави и щастливи!", завършва посланието си Лизавета!

Всеки, който иска да помогне, може да дари средства:

IBAN: BG84UBBS80021060713340

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Лизавета Иванова Иванова

paypal: [email protected]

Можете да изпратите и SMS с текст DMS LIZA на номер 17 777