Продължава издирването на възрастната жена от с. Верен. Нейните близки, не са се отказали от търсенето и апелират в социалните мрежи за съдействие. Те ще организират търсене с доброволци, което ще започне в 10.00 часа, 01.09, неделя, със сборен пункт площада в село Верен.

Припомняме, че жената за последно е видяна на 19 август, около 12:00 ч. в района на с. Верен, община Братя Даскалови. 

Облечена е с тъмносиня жилетка, сиво трикотажно долнище и вишнева блуза. Жената е едра, и в момента е с много късо подстригана бяла коса. Трудно съставя свързани изречения, не знае коя е и откъде е.

Ето какво написаха близките на изчезналата жена:

Благодаря на всички приятели, познати, напълно непознати хора ,всички които се отзоваха на нашите апели за помощ и са съпричастни с личната ни трагедия.❤️❤️❤️
Въпреки всички положени усилия, за огромно наше съжаление и мъка, нашата баба е все още в неизвестност. Приятели отново имаме нужда от Вашата помощ. 
Организираме търсене с доброволци. То ще започне в 10.00 часа, 1.09, неделя, със сборен пункт площада в село Верен. Ще бъде претърсвана цялата местност около селото, изоставените къщи, църкви, постройки. Тъй като района е с преобладаващо население много след пенсионна възраст има вероятност възрастните хора в съседни села да са я видели/приютили, а да не знаят, че е обявена за издирване. 

Молим всички които познават района на селото, ловци, лесничеи, гъбари, рибари, и всеки който може да се отзове, да дойде в неделя да претърсим. 
Издирвателните мероприятия на родната полиция (които бяха втори и трети ден от изчезването на баба) , приключиха с неуспех. Всички наши опити да обиколим местата на които би се върнала , места от младостта и места със спомени засега са безуспешни. 

Всеки, който желае да се включи в издирването може да пише тук, Nevena Tkachova ще отговори на вашите въпроси или да се обади на телефон 0878 358 818 - Яна Шаркова.

Давам сателитната карта на селото за всеки проявил интерес да помогне. Благодарим ви! 

http://satellite.somemaps.com/bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0/%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD.php?fbclid=IwAR21zIzuJvaNchWoCHZX9xl8IRX6tGjZ48Ww1C6ohtqNJfkWFpadeaQToS4