Пловдивско заведение затворено след полицейска акция. 

Униформени щурмували търговския обект, след сигнал за силна музика. Заведението е било щурмувано снощи от служители на Икономическа полиция, спецсили, пожарникари, Инспекцията по труда и представители на областната дирекция по храните 

Ресторантът се намира в район Северен и е доста популярен сред пловдивчани. В него доста често се организират и шумни ромски сватби.

Сигналът за силната музика се оказал напразен. При проверката на властите обаче били установени други нередности - неточности в документите на петима души от персонала, единият от които е непълнолетен. По отношение на противопожарните изисквания също предстои съставяне на акт. Три Акта за установяване на административно нарушение са съставили и полицейските служители по Закона за българските документи, съобщиха от TrafficNews..

Съставени са два протокола и акт за възбрана на дейността. На кръчмата ще бъде наложена и санкция за пропуски в пожарната безопасност. Съставени са три акта по Закона за българските документи. Предстои да бъде сезирана НАП за неработещи касови апарати. Общинската администрация пък ще проверява законността на обекта.