Пореден случай на жестока агресия към животно. Видео, на което се вижда как млад мъж рита малко куче, предизвика вълна от недоволство. Ужасяващата постъпка е станала в жилищна сграда в столичния квартал „Младост“ 2. По коридора, както и пред вратата на асансьора, мъжът безмилостно рита и дърпа малкото животинче, водено на повод. С него се движи и друго куче, което не е на каишка. Необяснима е причината за поведението на мъжа. Жената, споделила кадрите съобщи, че е сигнализирала в полицията. Коментиращи публикацията обаче са обезверени за получаването на адекватна реакция от тях.

„Случаят е поет от Мартин Янчев и организация МиМ Помощ за животните-БГ. Предоставена е пълна информация и съдействие!,“ написа Albena Deianova.

„Целта на поста не е за намиране на биячи (което е най-лесно), а да се даде гласност на подобни случаи с надежда системата да се задейства и хората да спрат да си затварят очите!

Моля коментари от типа на дайте адрес и име да спрат, данните на индивида са предоставени на съответните органи и не е законно предоставянето на лични данни в социалните мрежи или на когото и да е без нужната юрисдикция!

Смятам, че като цивилизовано общество трябва да решаваме проблемите интелигентно, а не първично!

Насилникът на Мечо: Съжалявам! Това повече няма да се повтаря

Никога не можеш да знаеш какво се крие дълбоко в душата на хората. Гледаш го млад, възпитан, кротък, а то душата му зла и гнила. И ето, 2023 гр. София, жк. Младост 2 това се случва, когато "никой не гледа", сега е куче, едно, две, три...., а после ... дете, жена ..... Подаден е сигнал на 112 полицаите дойдоха за 15 минути и какво от това, резултат 0. Подаден сигнал в столичен инспекторат - чакаме ветеринар. Почти 12 часа по-късно резултат няма, а идва събота, после неделя и до понеделник вече няма да е от значение. Разбирам, че за много хора това е просто едно куче, но за мен това е един психопат, насилник избиващ комплекси върху едно малко беззащитно животно, а после дали няма да събере сили и смелост да насилва и хора?

Николай, за когото се твърди, че насилва кучета сексуално: Полицията нищо няма да ми направи!

Всички ми казват "Ама не те ли е страх да вземеш отношение" ами... ДА страх ме е! Ама мили хора повече ме е страх да живея в общество, в което никой не иска да вземе отношение, дори когато пред очите му се случват нередни неща! Страх ме е, че децата ми живеят с насилници и психопати, които се мислят за недосегаеми именно, защото ги направихме такива с мълчание и безгласно толериране!,“ гласи цялото съобщение, споделено в груби във Facebook.

Видеото можете да видите ТУК.