Мъжът на поп фолк певицата Софи Маринова - Тодор Давидов, по-известен като Гринго, има нови неприятности със закона, научи  GlasNews.bg.

На 29 април в 1.45 часа в дискотека "Плаза", чийто собственик е известният изпълнител Коцето, Гринго набил мъж, защото той крещял на Софи Маринова да се снима с него. Пострадалият, който е свързан със системата на МВР, бил доста натупан и глътнал езика си.

Гринго е задържан за причиняване на лека телесна повреда.

Днес съдът решава дали да остане в ареста, или да бъде освободен.

GlasNews.bg припомня, че това не е първата хулиганска проява на Тодор Давидов. През 2016 година самата Софи Маринова споделя в национален ефир, че нейната половинка я тормози. Тогава те са още в началото на бурната им връзка. "Както е готин и усмихнат и изведнъж скача. Бие ме с юмруци. Имам 15 шева на ръката.", споделя тогава ромската перла и добавя, че освен с побой, Гринго си служи и със заплахи. "Заплашва ме - ще те убия, ще те изкормя".

Година след началото на връзката на Софи и Гринго, мачото беше арестуван и тикнат в затвора за 10 месеца поради изнудване. Гринго бе закопчан след опит да прибере със заплахи 50 000 лева от айтоския търговец Асен Атанасов – Ариф, който бил заплашван по телефона, че ако не даде парите, ще очистят него и семейството му. Първоначално Ариф игнорирал заканите, но сезирал полицията, след като някой стрелял с пистолет по къщата му.

През месец септември на 2021 година гаджето на певицата отново бе арестувано при зрелищна акция. Тогава той е задържан за 24 часа - имало съмнения, че Гринго се занимава с престъпна дейност. 

Очаквайте подробности!