Два автобуса с пенсионерки и съграждани от Полски Тръмбеш и околията удариха бойко рамо на Веселин Маринов по време на коледния му концерт. Любимецът на няколко поколения българки за пореден път напълни Зала 1 на НДК преди няколко дни.

Маринов, който е гордостта на Полски Тръмбеш и се уважава с жителите на градчето, организирал за най-ревностните си фенове специален транспорт до София. Два автобуса едва побрали всички желаещи да аплодират съгражданина си в софийската зала. От близки до звездата става ясно, че за разходите по екскурзията се е бръкнал самият той.

„Идваме от Полски Тръмбеш и от Велико Търново. Веско е наше дете и много го обичаме”, споделила с вълнение 74-годишна почитателка на Маринов.

Близо 5000 души танцуваха, плакаха и пяха заедно с Веско. Пред своята публика изпълнителят на „Червено вино” не пропусна да сподели своята най-голяма болка от години, а именно, че няма късмет в личния си живот. „Мили хора, знаете ли какъв исках да стана като малък?!

Да съм принц на бял кон и да намеря своята принцеса”, отприщи емоции Маринов, а от откровението му стана ясно, че все още търси любовта. Припомняме, че откакто през 2011 г. се разведе с втората си съпруга Цветанка Господинова, певецът живее сам.

Музикалното му шоу с всевъзможни светлинни и вокални ефекти за първи път бе на истинско европейско ниво. В края на спектакъла сцената бе отрупана с кошници с цветя и подаръци. А първа цветя му поднесла дъщеря му Йоана. Цветан Цветанов, който също бе в залата, аплодира бурно своя любимец. Сред специалните гости на естрадната звезда бяха още Вальо Михов, Искра Радева, Михаил Белчев и Кристина, Мими и Развигор Попов, както и много композитори и текстописци.

54-годишният певец предизвика истински фурор, вдигайки на крака многохилядна публика. „Всеки концерт е едно умиране. Искам да ви кажа, че ми предстои на 30 ноември догодина и първият концерт в „Арена Армеец”, изключително съм щастлив за това”, завърши Маринов.