Откакто Лилия дойде да живее в нашата къща, бял ден не видяхме. В началото, когато синът ми Влади я доведе, всички бяхме против нея. Тя има две големи деца и лоша репутация, ходи по мъже. Но когато забременя, се примирих. Осигурихме и всички удобства. Тя ни съсипа. Постоянно правеше скандали, мислеше, че аз и по-големият ми син настройваме Влади срещу нея, което не е вярно.

Марица.бг припомня, че в Пловдив бе изоставена 11-месечна Владислава. Лалка Станева не може да се успокои, тя настоява бебето да бъде дадено на нея и на баща си Влади, които и е син, за да го отгледат, съобщава БЛИЦ. Със зъби и нокти ще се боря, но ще си взема красивото внуче. Не искам да ходи по приемни семейства, ридае още жената.

Тя сподели, че майката на бебето-Лилия Сашева, постоянно излизала и се прибирала по нощите в дома им в пловдивското село Житница. Оставяла детето на бабата и на бащата и никой незнал къде е скитала, идвала си след полунощ. Често се губела за по два-три дни, после се връщала. 

Скандалите били постоянни, без причина. Казала, че луксозната съща в Житница е циганска, защото на втория етаж, където живеели с бебето и бащата, нямало пералня. Въпреки, че на първия етаж имало пералня и Лилия я ползвала, продължила да прави скандали за това.

Когато родила Владислава, не могла да запише бебето на името на бащата, защото още не била разведена с втория си съпруг. Това нанесло голям удар на Лалка и сина и Влади, но го преглътнали, в името на щастието на младото семейство. 

Наскоро Лилия пак се разцупила, Лалка отишла да я попита какво има. Тогава младата се обадила на полицията и казала, че свекърва и я заплашва да я убие.

Друг път пък Лалка не пуснала в дома си снахата, защото не се прибирала с дни и всички били възмутени. Лилия се обадила на ченгетата и казала, че свекърва и е отвлякла детето.

Самите полицаи знаели що за стока е майката и питали Влади какво прави с нея. Преди време младите се изнесли на кквартира в Пловдив, но живеели в нищета и мизерия, за това Лалка ги прибрала обратно. Вчера станал скандал, Лилия била накупила скъпи лакомства на синовете си от първите си два брака, които живеят с баба й в Долна махала.

Влади я попитал от къде има пари за такива скъпотии. Лилия изригнала и заявила, че това не е негова работа. Малко след това тя налетяла да бие по-големия брат Иван, защото според нея бил настройвал Влади да се раздели с нея. Мъжът се хвана за главата, каза, че никога не се е месил в семейството на брат си. 

Вчера след скандала и боя над Иван, Лилия казала, че отива на магазина, след което взела количката с детето, качила се на рейса в Пловдив и го изоставила в кооперацията, където то бе открито от гръцки студент. Бабата на Лидия в Долна махала. Възрастната баба Цона сама се грижи и отглежда двете по-големи момчета.

Според съседка на баба Цона, Лилия искала да се разделя с третия си мъж и да отида с бебето да живее в Долна махала. Баба Цона се възпротивила, защото нямала средства да издържа още двама души. 

Междувременно от Районна прокуратура съобщиха, че е образувано досъдебно производство срещу Лилия Сашева. 33-годишната жена е проверявана за изоставяне на лице, намиращо се под родителски грижи без надзор и създаване на опасност за неговото физическо развитие. Грозят я до три години лишаване от свобода.

Както Марица.бг съобщи, драмата с изоставената 11-месечна красавица Владислава трогна цялата страна. Много хора поискаха да осиновят бебето.

Днес то вече е настанено в приемно семейство в Пловдив. Новите му майка и баща казаха, че са щастливи да се грижат за бебето. Доскоро те са гледали още едно детенце, което вече е осиновено. 

Владислава ще остане там, докато социалните от община Хисар проверят условията, в които живеят бабата Лалка и бащата Влади и решат да го дадат за отглеждане на семейството.

Пред БЛИЦ Лалка сподели още, че веднъж малката е била давана на приемно семейство в Асеновград. След два медеца бебето било върнато на майка си обратно. Тогава тя била скарана с бащата Влади, но се сдобрили и събрали.

Днес бабата Лалка е категорична, че повече няма да простят на блудната Лилия и сами ще отгледат русото ангелче, както в Пловдив нарекоха изоставеното дете. /Марица.бг