Договорът на Костадин Стоянов с Ботев Пловдив остава "заключен в сейфа", научи PlovdivDerby.com. Причината са болките на бранителя в адукторите. От спортно-техническият щаб на канарчетата са решили да на парафират със Стоянов, докато не се убедят напълно, че контузията му не е сериозна. Ако това се окаже така Ботев ще потърсят да привлекат нов централен защитник, разкриха наши източници. 

 

Същевременно PlovdivDerby.com научи, че бившият футболист на Локо Пд и Берое Аласан НДайе е бил предложен на канарчетата още в деня, в който се разбрало, че Балтанов ще бъде опериран. От  Ботев дори са се консултирали със Станимир Стоилов и Димитър Димитров - Херо за състоянието на играча. Тъмнокожият гигант влязъл в конфликт с бургазлията и вече бил свободен агент.  След трансфера на Стенио от Черно море обаче вероятността НДайе да облече жълто-черната фланелка клони към 0. 

 

Днес освен със Стенио Ботев Пловдив са подписали краткосрочни договори с още двама футболисти, научи PlovdivDerby.com. Даниел Кутев е сложил парафа си под контракт за 1 година, а третият вратар Петков, който е син на треньора на вратарите Петко Петков е бил зарадван с договор за 6 месеца с опция за удължаване, научи PlovdivDerby.com.