Отборът на Ботев Пловдив води на полувремето в последната си контрола пред старта на Първа професионална лига. Резултатът срещу Верея е 3:0 в полза на жълто-черните. Головете отбелязаха Иван Стоянов, Наско Милев и Жоао Пауло.

 

Двубоят по минути:

2' Пробив на Наско Милев по дясното крило, нападателят ни опита да центрира, но топката отиде право в ръцете на вратаря на Верея.

7' Неточен изстрел на Неделев от около 25 метра.

8' Гол за Ботев. Иван Стоянов откри резултата след добър извеждащ пас от Тодор Неделев. Голмайсторът получи добър пас и необезпокояван навлезе до вратата на Колев, като избра да стреля силно, топката рикошира в напречната греда и влезе във вратата на Верея за 1:0.

14' Силен опасен удар на Жоао Пауло от близка дистанция попадна право във вратаря на Верея.

16' Втори гол за Ботев. Наско Милев вкара с глава за 2:0. След ъглов удар топката бе пратена на втора греда, където юношата на "канарчетата" отбеляза втория гол в мача.

26' След добра контра за жълто-черните Цветомир Панов проби по дясното крило и пусна силен успореден пас към Иван Стоянов. Точно преди нападателят да засече топката във вратата на Верея за трети път, защитник в синьо я изби.

29' Изстрел на Жаоло Пауло нацели напречната греда на вратата на Колев.

37' Гол за Ботев. Неделев успя да финтира играчите в синьо в средата не тереан и да пусне добър пас към Иван Стоянов, който с едно подаване насочи топката в коридор към връхлитащия Жоао Пауло, който вкара за 3:0

45' Край на първото полувреме