Събота ще бъде един наситен и динамичен ден. Ще трябва да поемете някой нови отговорности, които може да ви мотивират.

 
Трябва да се справите с положението, без да влагате много емоции!

Дневен хороскоп ОВЕН 
Не прибързвайте
             Денят е благоприятен за приключване на започнати задачи, както и за ремонтни работа. Силен ден за освобождаване от проблеми и за реализиране на цели свързани с обществените среди, и такива от личен порядък. Важно е да не прибързвате! Сега започва етап за трансформации и устройване в делово и обществено направление. Най-подходящо ще е плавното движение напред.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
 Мощно начало
            Можете ще осъществите свое желание, ако посветите когото трябва в плановете си. Обемът от характеристики за тази януарска събота далеч надхвърля подготовката и реализацията на конкретните за деня делови задължения, и граничи с по-обширно планиране, фиксиращо категорична заявка за мощен напредък и безусловна стабилизация в настоящите трудни условия.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ
Ярка активност, но и проблеми
            Времето ви ще е ангажирано с приключването на срочна задача, но ще издържите. Днес Близнаците ще са доста активни за реализацията на деловите си цели, а реализирането на добри печалби е извън съмнение. По принцип обаче, събота трудно може да се определи като благоприятна, защото е доста неудобна поради острите кавги и коварните удари от вашите врагове.

Дневен хороскоп РАК
Внимавайте – денят е труден!
            Денят ще донесе очакваните развития за личните ви връзки и делата ви. Този ден е носител на проблеми за Раците. Не участвайте в конфликти, не си позволявайте да действате задкулисно, или да спекулирате с нечие доверие, защото дълбоко ще съжалите за проявената агресивност или непочтеност. Поддържайте взаимоотношенията си на качествено ниво.

Дневен хороскоп ЛЪВ
Конфликтите са противопоказни
          В добро настроение и с усещане за подем, ще работите по оптимизацията на своя идея. Представителите на Лъв са окрилени от надеждата, че ще успеят да осъществят целта, към която са се насочили. Да, сигурно е, че такава възможност не липсва, но е съмнително да се получи днес. Денят ще е доста нервен и при мнозина от знака няма да премине без остри конфликти. Внимавайте!

Дневен хороскоп ДЕВА 
Пазете се
            Денят ви ще е натоварен и е добре да подредите по важност делата си за да ви стигне времето за всичко. Позициите на Девите са стабилни, но днес следва да сте особено внимателни във взаимоотношенията си с началници и влиятелни администратори, чието отношение към вас не е благонадеждно. Хубаво е да сте защитени от удар насочен към вас, който може да прекъсне осъществяването на цел.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ
Проявете изключителна прецизност
            Натовареността ви в последно време се отразява неблагоприятно на нервите, климата в семейството и приятелските връзки. Събота е наситена с изразителна мощ, чиято роля през този ден може да бъде както градивна – така и разрушителна. Наложително е до сте изключително внимателни не само днес, а и през следващите четири седмици. Етапът е много важен за развитието ви през следващите четири години.

Дневен хороскоп СКОРПИОН
Владейте се
           Превръщате се в ценен съветник за някого и с препоръките си ще насочвате работата му. И представителите на Скорпион трябва да се владеят качествено, защото денят  ще е доста нервен и напрегнат. Особено важно е да се конфронтирате с хора от административните среди в службата или извън нея. Подобна конфронтация непременно ще се превърне в причина зо ярки проблеми.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ
Двуяка характеристика
            Успешното и навременно приключване на започната задача ще ви направи по-съсредоточени и отговорни. Събота не е еднозначна за всички Стрелци. По-скоро трябва да се подчертае, че сте разделени на две основни групи, с разгръщащи се противоположни ситуации, които отбелязват за едни от зодията успех, а за други – проблеми и затруднения. Във втория слчай вероятността за успех е малка.

Дневен хороскоп КОЗИРОГ
Не преигравайте
           Заемете се с разрешаването на въпроси от личната сфера. Естествено е, че хитростта не е чужда и на Козирозите, а днес преобладаващата част от родените в зодията охотно и изобилно ще се възползват от услугите ù. Все пак внимавайте, за да не предизвикате нечии гняв върху себе си, защото ще последват проблеми, и ще навредят на реализацията ви.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ 
Действайте с повече внимание
            Трудът ви учи да не сте безразлични към чуждото внимание и подкрепа. Водолеите ще успеят бързо и ефикасно да се освободят от лични и домашни проблеми, но тази положителна тенденция не обхваща служебните отношения, или тези в бизнеса и деловите среди. Дори е задължително качествено да се владеете, защото един конфликт може да е пагубен.

Дневен хороскоп РИБИ 
Утежнени условия
            Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Този ден е доста странен за представителите на Риби. Късметът ви е изключително силен, но липсват благоприятни условия за разгръщането му. Обществените среди са подходящият сектор за реализацията на целите ви. Пазете се от коварните действия на вашите неприятели и конкуренти.