Дупки цъфнаха по "новия" булевард "Дондуков" в София, алармира фейсбук-страницата "Спаси София".

Направен е и колаж от снимки от актуалното състояние на една от най-натоварените пътни артерии в столицата, чиито ремонт беше просрочен във времето и глътна много милиони.

"Стана тя каквато стана. Дупки по "новия" бул. "Дондуков". Да не се окаже накрая, че "протестърите", които вадиха павета са същите, които полагаха асфалта... Boyko Borissov , каква е тази работа сега? Този път някой с къртач ли е правил диверсия?", питат от страницата, като са тагнали премиера.

"Булевардът се разпада! Дали някой във вашата община успя да осъзнае безсмислеността на своето съществуване и илюзорността на най-дълбоките си мечти и надежди? Едва ли, но всичко е точно, защото това са нашите пари.

Хайде, спускайте опорката, че булевардът е в гаранция и всички дефекти ще бъдат отстранени от фирмата изпълнител. Ще ви повярваме така, както повярвахме на "остраняването на всички дефекти" по бул. "Цариградско шосе"", обръщат се будните софийски граждани към кметицата Йорданка Фандъкова, която също е отбелязана в публикацията.