Срещаме се с Адриана, за да разкаже какво ново се случва около нея. Певицата се прочу с псевдонима „Мис Пиги”, който ненавижда. Не знаем защо, тъй като анимационната героиня е повече от симпатична. Така че Адриана трябва просто да погледне през други очи и да спре да се ядосва на всеки ред, написан за нея. Още повече че така коментираните й големи устни са се смалили и на живо е едно симпатично младо момиче. Плевенчанката наскоро подписа договор с компанията на македонския хитмейкър Оцко и песента й „Лавица” се радва на голям интерес.


- Адриана, нека разговорът ни започне с уточнението, че няколко пъти си ме заплашвала след публикации за теб в „ШОУ”. Много други колеги журналисти също са проревали от теб. Защо го правиш и съжаляваш ли за нещо?

- Така е, за което много съжалявам. Може би съм малко по-импулсивна и правя неща, за които после съжалявам. Трябва да ги мисля нещата повече, а не да действам импулсивно. Съжалявам наистина.

- За теб е важно май да си известна, без значение с какво? Бъркам ли?
- Така беше в началото. Вече не ми е толкова важно да съм известна, искам да пея и да радвам хората. Крайно време е да ме вземат насериозно с пеенето, а не с глупостите.

- Наскоро дори сподели пак горещи голи кадри. Пускаш ги, защото си чула, че сексът продава, или...? Закани се да обиколиш и всички нудистки плажове...
- Аз имам гърди, както всички останали момичета, какво от това?! Не съм показала нещо, което някой да няма. Пък докато сме секси и млади трябва да се показваме (смее се). Да не забравяме, че попфолкът е свързан със секса. Но като се замисля то всичко в живота е свързано със секса.

Все още не съм ходила на нудистки плажове тази година, защото бях много ангажирана с работа – записвах песни, имах участия. Искам и аз да се наредя до голите папарашки снимки на Марта Вачкова, Милен Цветков и Камелия. Защо не?!

Камелия я харесвам много, тя постоянно се показва и не крие голотата. За годините си изглежда много добре и искам и аз да приличам на нея след време.

Все още не съм получавала покани да се снимам чисто гола в списания. Честно да ти кажа, не знам дали бих се съгласила, зависи от конкретната сума, която ми се предложи. Аз съм зодия Близнаци и много зависи в какъв момент ме хванат.

- Сега си спомням, че се беше снимала уж в порнофилм, от където си взела 20 бона. Това истина ли е?

- Взех, но бяха 20 хил. евро. Истина е, не е някакъв пиар. Но вече предпочитам да не говоря за това, защото е минало. Изговори се твърде много по темата и не искам да се повтарям. Не съжалявам, че се снимах и ми дадоха тези пари. Наскоро получих друго такова предложение, а сумата беше 30 000 лева. Отказах, защото искам да се заема с моята кариера и нещата, които ми харесват. Както знаете, вече съм към музикалната компания на Оцко. Той е много по-сериозен от ФЕН ТВ. Сериозен екип са и искам и аз да бъда такава. Вече нямам нужда от това да си търся сама скандали и да се популяризирам.

- Говори се, че си изкарваш прехраната, заработвайки като елитна проститутка в Италия и Холандия...?
- В Холандия съм пяла в една дискотека и оттогава никога повече не съм стъпвала там. Но това няма как да го докажеш на хората. Че са проститутки се говори за всички изпълнителки. Те го говорят даже за мои колеги мъже. В Италия съм била заради приятеля си. Живяла съм при него и неговите родители, които са албанци и имат консервативно разбиране. Дори и чинии да миеш там, хората те гледат, че разполагаш с малко повече пари и

веднага си мислят, че си лека жена

Още преди да стана певица съм излизала в Плевен по дискотеките и съм разполагала с някакви пари от моя приятел, а хората си мислят, че аз правя някакви неща за пари. Това не е вярно. Давала съм си последната стотинка за песни и клипове, след това съм оставала без пари. Ние с приятеля ми знаем колко сме се лишавали, когато трябва да пусна някой проект.

- А какво работиш в Италия тогава?
- Не работя, бях се записала само на курс по фризьорство. Не го завърших заради пеенето. Там има едно такова училище, за две години платих 5000 евро. Ходих само осем месеца и понеже имаш право на 540 часа отсъствия, прекъснах след това. Не може да съм хем в България да правя песни, хем там да уча. Но друго си е човек да си има някаква друга професия, занаят както казват старите хора. Пеенето няма да е цял живот.

- Стана ясно, че твоята колежка и добра приятелка Анастасия се занимава с проституция, след като се появи клипче, заснето от скрита камера. Вероятно защото сте близки и за теб се говорят такива неща?
- Точно от там се заговори, че и аз съм проститутка. Правила е много неща за мен, когато съм имала нужда. Почти няма вече такива приятели. Има само такива за маса. Не ме интересуваше това, което прави. За мен беше важно какъв е човекът отвътре. Казвала съм й, че това не е хубаво, но всеки си има глава на раменете. Вече не сме приятелки, скарахме се. Всичко си има край, дори и ние имаме край, не сме вечни. Казвали са ми, че е луда, но аз не вярвах, докато лично не се уверих.- Приятелят ти от Италия някакъв бизнесмен ли е?

- Не, занимава се предимно с продажба на коли, застраховки. Съвсем нормално момче е, а не някакъв страшен богаташ. Но прави всичко възможно, че аз да успея в кариерата си. Помага ми страшно много. Ще се лиши от последната си стотинка, само и само да ме направи щастлива. Иначе съм имала доста предложения от платежоспособни господа, но не смятам, че трябва да се излагам за някакви смешни пари. Имам си мъж до себе си, когото обичам и ми помага.

- Мислиш ли за деца и сватба?
- Разбира се! Може би другата година и това ще се случи, защото в момента имам проекти, които искам да реализирам. Албанците са малко по-такива и ако жената има дете, трябва да е там и да го гледа. Не мога

да родя и да го заеба при родителите му

Трябва аз да си го гледам, а това изисква поне 2-3 години да живея там и да се занимавам с него. А с кариерата тогава май почти е свършено.

- Кое е най-лудото, най-извратеното нещо, което си правила в секса? Какво харесваш в интимните забавления?
- Аз съм много отворена личност, както сте забелязали, така че за мен няма извратени неща. Правила съм четворка с трима мъже, единият приятелят ми. Ние сме отворена двойка и предпочитаме понякога да си изневеряваме пред очите, отколкото да го правим зад гърба на другия. 11 години сме заедно, не може всеки ден едно и също, трябва малко промяна. Запозна ни една приятелка и от първия ден заживяхме заедно. Идвал е в България, но работата му е в Италия, там е семейството му и няма шанс да се установи тук. Майка му не гледа с много добро око на кариерата ми, но вече е свикнала. Прави ми забележки относно облеклото, но аз не съм албанка и нямам техните разбирания. Понякога тези спречквания и забележки пречат на връзката ни, но аз му казах, че мнението на майка му не ме вълнува.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ


Пластичен хирург я обезобрази


Преди време пред „ШОУ” се заканих, че ще съдя пластичния хирург Емил Георгиев, който ме обезобрази. Не го направих, защото хората ме нападнаха, че се правя на жертва. Това не е така, просто исках да им отворя очите и да им кажа, че този страшен некадърник е развалил много усти.

Добре че отидох при Живко Кънев, платих си още 2500 лв. да ме оправи. Георгиев ме лъжеше, биеше ми някакви инжекции, за които плащах по 300-400 лв. Трябваше да ми се смалява устата, но нямаше нищо такова. Плащах си за хиалурон и си мислех, че се разгражда. Изведнъж установих, че нещото в устата ми не се маха. После ми казаха, че било силиконово олио. Лъже навсякъде, че съм ходила в Италия да си ги правя, а аз там не съм си правила никакви интервенции. Няма как да докажа, че наистина той ме съсипа, тъй като не ми е дал никакви бележки. При него съм си правила и гърдите, още паспорта не ми е дал, изповяда фолкаджийката.