Легендата на „Ботев“ Пловдив Петър Зехтински поздрави участниците и публиката на футболен турнир, организиран от структурата на ПП ГЕРБ в район „Източен“. В надпреварата участваха 4 аматьорски отбора с активни спортисти.

„Този турнир бе пример за толерантност и феърплей, а футболистите настояха той да се превърне в традиция и да се провежда всеки месец“, сподели ръководителят на районната структура Иван Стоянов.

За отборите имаше по една футболна топка, купа и медали, а всички играчи получиха и индивидуални награди. Те им бяха връчени от легендарната десятка на „жълто-черните“ Петър Зехтински – Зико, който преди това коментираше срещите и превърна турнира в истински празник.

Петър Зехтински е девети в листата с кандидати за народни представители на ПП ГЕРБ в Пловдив-град. Пред фенове и запалянковци, които се снимаха и разговаряха с него, той сподели, че целта му, ако бъде избран, е да работи за изграждането на модерна спортна база.

„Пловдив е най-футболният град в България и точно затова е изключително важно да имаме добри стадиони“, заяви Зехтински.

В турнира се включиха районният кмет Николай Чунчуков и десетият в партийната листа Пенчо Малинов.

На парламентарните избори 26-ти март ПП ГЕРБ е с № 11 в бюлетината.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.