Има хора, които не могат да си паснат, каквото и да се случи. Ако случайно попаднат във връзка, много скоро ще разберат, че няма шанс да изкарат дълго заедно. Това са 3-те двойки зодии, които имат най-силна непоносимост един към друг.
 
Овен и Дева

Овните са индивидуалисти, горди са и искат цялото внимание въхру себе си. Те обичат простичките истини и мразят да си усложняват живота. Докато Девите са истински мислители, които анализират непрекъснато случващото се наоколо и често изпадат в депресивни състояния. Овните не понасят това - те са ведри, животът е лесна задача за тях и приемат проблемите като предизвикателство.

Докато Девите трудно се справят с непредвидени ситуации и действат много предпазливо. Евентуална любовна връзка между тях е немислима. Просто не си пасват! Вижданията им за любовта са коренно различни. Овните искат повече време, за да почувстват, че една връзка става сериозна, докато Девите моментално искат взаимоотношенията им да станат сериозни. Всичко между тези две зодии завършва с караници и в крайна сметка - никога не си проговарят.

Лъв и Козирог

Зодиите, които не могат да живеят под един покрив и това е доказано с хиляди примери. Лъвовете са домошари, обичат семействата си и цял живот се стремят да създадат здрава семейна среда, а те да бъдат главата на семейството. Козирозите са прекалено инатливи, за да допуснат някой да ги води или контролира. Точно за това и често се получават сбълсъци за надмощие, в които накая никой не печели, защото всеки държи на своето.

Лъвовете са добродушни и прощават лесно, но Козирозите са възползват от добротата и им се качват на главата. Те са малко отмъстителни и когато нещо не им хареса, си го връщат двойно. Любовна връзка между тези две зодии е невъзможна. Единствено страстта ги подвежда в началото, но след това разбират, че освен нея, всъщност нямат нищо друго.

Водолей и Риби

Скандалите при тази зодиакална двойка никога не стихват. Водолеите си имат план в живота, който следват сериозно и не обичат някой да им се бърка и да решава вместо тях. Рибите от своя страна не допускат, че освен тяхната истина, съществува и друга. Гледането в различни посоки е основният недостатък на тази зодиакална двойка.

Водолеите са много принципни, обичат реда и не понасят несправедливостта. А Рибите често се държат несправедливо спрямо тях и това ги изкарва извън релси. В любовен план положението е непоносимо. В началото връзката им тръгва измамно добре, но на по-късен етап всеки вади кирливите ризи и скандалите са неизбежни.