Жандармерия и полиция отново завардиха село Луково, съобщава Канал 3. Близо десетина автомобили на тежко въоръжени полицаи се събраха в центъра на селото. Разследването в селото продължава. Автомобилите на жандармерията и полицията се насочват по нови маршрути в село Луково.


Както вече информирахме на брифинга на МВР вчера бе отправено предупреждение, че издирваният Росен Ангелов е много опасен и гражданите трябва да се отдалечат на безопасно разстояние, ако го срещнат, но не бе оповестено въоръжен ли е той. Къщата, в която се е укривал касапинът се намира в отдалечена местност, до която се стига по черен път през гора. Все още не е ясно чия собственост е вилата, но на вратата има бележка, че има видеонаблюдение. Вратите и прозорците пък са облепени с вестници, така че никой да не може да види какво има вътре, ако те са затворени.


Припомняме, че че Росен Ангелов е основният заподозрян за шесторното убийство в къщата на ужасите в Нови Искър. МВР го обяви за издирване, като уточни, че може да е въоръжен и много опасен. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). 


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!