Победителката от последното издание на „X Factor” Християна Лоизу е недолюбвана от останалите участници в музикалното шоу. Хора от задкулисието издадоха пред „ШОУ”, че кипърката, която бе коронясана преди седмица, не е могла да се приспособи към обстановката и се отнасяла с другите с неприкрита надменност.

Лоизу не комуникирала с конкурентите си, които помежду си си станаха големи дружки и се подкрепяха. Отделно голяма негативна фенска вълна се изля в социалните мрежи заради победата на чужденката и остраняването на Вики Тулумбичката от отбора на Криско, за да освободят пътя на Християна.

За победа в Халваджияновото шоу се бореха трима изпълнители – Християна, талантливият полубългарин Кристиан Костов и варненката Дарина Йотова. Всички напуснали по-рано шоуто участници подтикваха своите почитатели да подрепят Дара и Крис, но

никой не агитира за Лоизу


Един от участниците сподели пред наш репортер, че още на съвсем ранен етап зад кулисите се говорело, че Маги Халваджиян ще направи Християна победителка. Заради нея прецакаха талантливата Виктория Георгиева, която събра най-голяма фенска маса. Последователите на Вики в социалната мрежа фейсбук са почти 17 000, докато Християна няма и 4000 фенове. Набиращата скорост Виктория объркала плановете на екипа и решили да я елиминират по-рано, защото отстраняването й на финала би изглеждало още по-глупаво, съпоставено с другите кандидати за слава и музикална кариера.

Варненското чудо Виктория въобще не очаквала нещата да се развият по този начин. Обидена от постъпката на продуцентите, тя пусна клипче в Интернет, на което пее и плаче. „Плача! Но плача от щастие. Не мога да повярвам колко много хора ме подкрепят. Това е най-важното - как хората те приемат”, индиректно насочи думите си към конкурентката Християна и нейните почитатели. Останалите двама финалисти – Дарина и Кристиан, също имат значително повече фенове в социалната мрежа в сравнение с Лоизу. Вече надхвърлят 25 000 харесвания. Разбира се, не можем да отречем, че Християна притежава голям талант, но само това не стига.

Този сезон на музикалното шоу срещна

много негативи заради големия брой чужденци

които стигнаха до финала. „Уж български таланти, а вътре набутали откъде ли не. Че даже и наградата дадоха на чуждо момиче”, ядосват се феновете на формата. Освен кипърката Християна в предаването участваше и нигериецът Стивън Ачикор, който не знае бъкел родния ни език. Кристиан Костов пък е полубългарин – с баща българин и майка рускиня.


Християна Лоизу

Голямата победителка Християна ще инвестира паричната награда от „X Factor” в мечтана екскурзия до Лас Вегас. Влюбила се в столицата на хазарта по разкази на нейни приятелки, които живеят там. Ще замина заедно с гаджето си Николай.

Докато вървеше риалитито, се мълвеше, че бащата на ексфакторката е богаташ, който всъщност уговорил победата й. Наш репортер обаче разбра, че щастливият татко Луис работи в централата на пощата в Ларнака, а майката Сотирула е рецепционист в „Бърза помощ”. Освен това родителката се грижи за двамата по-малки братя на звездата. Истинската й фамилия е Хаджийорданиус, но в риалитито се явява с бащиното си име, тъй като се помнело по-лесно. Заради участието й в предаването

семейството си пуска българска телевизия

в Кипър, за да следи всяка нейна изява.

Лоизу все още не е решила към какъв стил музика ще се насочи, но определено не иска да чува за попфолк. Не е фен и на творчеството на Криско, но би пробвала да изпее нещо негово. „Аз обичам качествената музика, която въздейства на този, който я слуша – с текст и мелодия. Музика, която да си пускаш пак и пак, и пак”, споделя тя.