Стоян Рашков, първият българин в AMA-шампионатите на САЩ по мотокрос, и Фил Николети, състезател от Топ 20 на световната ранглиста, са следващите имена, които потвърдиха, че ще вземат участие в грандиозния сблъсък “Supercross Sofia 2”, който ще разтърси Арена Армеец на 1 и 2 октомври.  Те се присъединяват към вече обявените Джъстин Брайтън, настоящ шампион на София, и Малкълм Стюарт, шампион на САЩ, в борбата за първото място и титлата “Крал на София”.  Стоян Рашков е първият пилот от България, който стартира в най-големите и престижни суперкрос и мотокрос серии в света – шампионатите на АМА в САЩ. Роденият на 14 май 1994 г. Стоян се състезава от 13-годишен в Българския национален шампионат. 
Участвал е също в Източноевропейския такъв, MX3 и отделни състезания в Европа. От 2014 г. е професионален пилот с дебют 2-ро място в Тенеси и 3-то място в Северна Каролина. Миналата година се присъединява към един от най-големите отбори в американските суперкрос и моторос серии – JGRMX. С отбора си има участия в сериите Loretta, Lucas Oil Motocross и Supercross – трите най-престижни състезания в Америка.
Фил Николети с прозвището “Мръсния Фил” е другият състезател от отбора на JGR, който попада в ранглистата под номер 15. Късметът му се усмихва през 2014 г., когато след тежка контузия на титуляра на отбора на JGRMX Джъстин Барша, Фил се представя изключително добре с класирания и в ТОП 10. Печели 15-o място по точки, въпреки че се състезава само половината от шампионата. Наричат го още „Необработения диамант“. Supercross Sofia 2 е на 1 и 2 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 30 до 65 лв. (ексклузивният двоен пас и за двата дни е на цена от 80 лв.) и вече могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. Коментирай