София. Има ли ефективни модели и инструменти за повишаване на безопасността на транспортната система у нас? Как новите мерки срещу войната на пътя ще спомогнат за намаляване на черната статистика на страната ни? Гост в сутрешния блок „Добро утро, България“ на Радио „Фокус“ ще бъде Владимир Тодоров, председател на Асоциацията на пострадалите при катастрофи.
Промени по червените етажи на властта. Със 7 нови членове се сдоби Изпълнителното бюро на партията. От състава бе отстранен Валери Жаблянов, а Кирил Добрев бе избран за председател на предизборния щаб. Ходовете на левицата ще обсъдим с Атанас Зафиров, член на Изпълнителното бюро на БСП.
Малко преди 9.00 часа на фокус ще бъде регионалната политика на местно ниво. Ще посетим Община Свищов. Очаквайте кмета Генчо Генчев с коментар по темата – Как местната болница в града за първи път от години е постигнала финансова устойчивост?
Ливия Нинова от Радио „Фокус“-Пирин ще ни разкаже за Сдружение „Хора и традиции“, което започва изпълнението на проект „Обредна култура от региона на Брежани – наследство и съвременност“.
Започнете деня информирани! Тези и още теми – в „Добро утро, България“ от 06.00 до 10.00 часа на 1 юли, с водещ Йоланда Пелова.