София. Народният представител от ГЕРБ – София област Васил Цветков проведе редица срещи с граждани и представители на местната власт в община Годеч. Заедно с него бяха студенти по политология от „Студентски клуб на политолога” към Софийския университет. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.
Посещението на Цветков и студентите започна с разговор с кмета на община Годеч Радослав Асенов. Градоначалникът ги запозна с проектите, които предстои да се реализират в общината през настоящата година. След срещата народният представител и кметът на общината инспектираха ремонта на пенсионерския клуб в град Годеч.
Втората среща бе с кмета на с. Шума Йорданка Андреева. Тя показа на своите гости новооткритата детска площадка в селото, като сподели и радостната новина, че преди броени дни е проплакало първото бебе в село Шума за 2019 г.
След посещението в с. Шума Васил Цветков проведе среща с кметския наместник на село Бакьовци Иван Господинов. Той посети и цеха за бутилирана изворна вода, намиращ се на територията на селото.
Последната среща на депутата бе с кмета на село Гинци Георги Тодоров. Двамата инспектираха ремонта на пътната отсечката през прохода „Петрохан”, която минава през територията на Софийска област. Рехабилитацията на пътния участък се финансира по Оперативна програма „Региони в растеж”. В този участък попада и отсечката в района на село Гинци.