София. Изпълнителят на ремонта на ул. „Граф Игнатиев“ е в срок, така че за забавяне трудно бихме говорили. Това каза пред журналисти зам.-кметът на София по направление „Транспорт и транспортни комуникации“ Евгени Крусев, предаде репортер на Агенция „Фокус“.
„Продължава работата по ул. „Граф Игнатиев“ по нареждане на настилките по тротоарните площи. Активно се работи на няколко фронта. Стига времето да позволява, те ще бъдат завършени в кратки срокове“, заяви Крусев. Той отбеляза, че изпълнителят е направил организацията, така че дори при лошо време с помощта на шатри да продължи работата по полагането на настилките.
Срокът на обекта Зона 2, част от който е ул. „Граф Игнатиев“, е 300 дни. В момента изпълнителят е в срок, така че за забавяне трудно бихме говорили.
„Предстои работа по озеленяване, по осветлението, по градското обзавеждане - има още доста време преди да бъде завършен този обект“, добави зам.-председателят на Столичния общински съвет Николай Стойнев. Той обясни, че се налага да се работи едновременно в целия участък, за да може да се пусне трамвайното движение и добави, че такъв тежък ремонт няма как да приключи в рамките на няколко месеца.