В два поредни дни двама са с фрактури след сбиване пред панагюрска дискотека. В резултат на незабавните действия са задържани побойниците. Около 04 часа сутринта в събота в РУ-Панагюрище бил получен сигнал за сбиване пред входа на местна дискотека. Към заведението незабавно били насочени автопатрули.

Пристигайки униформените установили, че е възникнало спречкване между 29-годишен мъж и друг 36-годишен, и двамата от средногорския град. В резултат на това по-възрастният нанесъл на опонента си силен удар в главата. Пострадалият е транспортиран в местната болница в тежко състояние. Побойникът е задържан в ареста, а спрямо него е образувано досъдебно производство. За случая е уведомена Районната прокуратура в Пазарджик.

Шофьор потроши колата на семейство с деца в Пловдивско

Следващият случай е от рано сутринта в неделя, когато на същото място бил намерен млад мъж в безпомощно състояние. Отзовалите се екипи на полицейското управление и Спешна помощ установили, че пострадалият е 35-годишен пловдивчанин. Той е транпортиран с линейка в близката болница и насанен с фрактура на лицето и комоцио. В резултат на предприетите бързи действия е задържан 23-годишен от Панагюрище, който се оказал побойникът. Установени са и  свидетели на случилото се. Работата на разследващите продължава под надзора на прокуратурата.  

Екшън! 19-годишен блъсна патрулка при гонка, полицаите стреляха