След тежка работа през март Ирина замина на почивка в тропиците.

37-годишният руски супермодел Ирина Шейк, която от дълго време живее и работи в САЩ, наскоро украси три различни корици на Vogue Mexico, а сега споделя снимки от луксозна ваканция в тропиците. Тя публикува няколко снимки на страницата си в Instagram.

Красавицата си е направила селфи, позирайки в черни микро бикини с презрамки. Фотосите показат стройната фигура на моделката.

Ирина Шейк се появи на корицата на мексиканския Vogue СНИМКИ

Ирина е избрала семпли аксесоари за визията си, като е заложила на колие с мъниста, за да подчертае банския костюм.

По лицето на модела няма грим, което позволява на нейните 21,3 милиона последователи да видят естествената й красота.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Освен собствената си фигура, Шейк показа пейзажи с палми и небесносини плажове. Друга снимка показва камъче във формата на сърце, което най-вероятно е намерила на брега.

Често питат Ирина какво й помага да поддържа перфектната си фигура. Тя признава, че не си пада особено по кардиото или силовите тренировки, но се вълнува от жиу-джицу.

„Това е японска дисциплина за самозащита, при която има толкова много възможни комбинации от движения. Страхотно е постоянно да предизвикваш тялото си и да го тласкаш всеки път до изтощение“, подчерта тя.

Моделът добави още, че не обича особено диетите. Според нея, въпреки че има "бърз метаболизъм", тя все още се стреми да намери "баланс между храната и упражненията".

„Когато ям, наистина ям! Аз съм от Русия, така че съм си позволявам обилно количество храна като месо, кнедли и картофени гювечи, но ако се подготвям за фотосесия или шоу, ям само салати и супи, за да си осигурим плосък корем. След това веднага след хамбургер!", весело добави Ирина.

Сега в медиите постоянно се носят слухове, че Шейк се е събрала отново с бащата на шестгодишната си дъщеря, холивудския актьор и режисьор Брадли Купър. Те прекарват много време заедно, но не коментират отношенията си. Двойката излизаше от 2015 г., докато официално се разделиха през 2019 г. Двойката отглеждат заедно дъщеря им Леа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Превод: GlasNews.bg