Феновете на Ботев Пд обявиха, че Община Пловдив е отказала общественото обсъждане за стадиона и утре няма да присъства на срещата за строителството на стадиона. Според "жълто-черните" привърженици, аргументите на градска управа са смехотворни.

Вижте цялото съобщение:

Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

На 19.09.2022 г. входирахме официално уведомление до Община Пловдив за провеждане на среща с познатите НЕзаинтересовани лица с качественото и навременно строителство на стадион „Христо Ботев“. Имахме желание да превърнем събитието в публично обсъждане на въпросите, касаещи цялата жълто-черна общественост относно нашият дом КОЛЕЖА! Организация, за която бяха положени неимоверни усилия от КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас.

За съжаление или НЕ - вчера (20.09), в късния следобед един от участниците в уродливото строителство на стадион "Христо Ботев", а именно Община Пловдив, забрани провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи!

Обществено обсъждане, с което целяхме да запознаем всички "жълто-черни" фенове и цяла България с детайлите по строителство на Колежа!

Е... г-н Димитров, от Вашата забрана разбрахме, че няКОЙ много го е страх истината да излезе наяве! Пропуснали сте само да информирате Светия синод за желанието на мирни граждани на Пловдив да разговарят с Вас и съучастниците Ви по проблемите на стадиона.

Отказът Ви да се срещнете с нас няма да спре този процес. Сам знаете, че рано или късно ще бъдете принуден да отговорите, както на въпросите, които Ви поставихме, така и на допълнително планираните, които бяха подготвени от нас.
Въпреки Вашия нелеп опит да забраните среща с Вас самия и с вашите "партньори", ние ще бъдем там, ще Ви чакаме и се надяваме, че с Вас ще дойдат и господата Пламен Райчев, Георги Савов, Илиян Филипов и Атанас Ангелов, които също дължат отговори на привържениците на Ботев Пловдив, на футболния клуб и на гражданите на Пловдив за изразходването на средствата на данъкоплатците и качеството на строителството на Колежа.

С Вас или без Вас, на 22.09.2022 г. в 18:30ч. ние ще празнуваме един от най-светлите празници за Република България и празненствата ще продължат през цялата нощ...


С уважение:

Обединени фракции Бултрас

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев