Помните ли Адриано? Футболистът носеше прякора Императора, а феновете на Интер, Парма и бразилския национален отбор го боготворяха! 

Нападателят беше толкова мощен и същевременно техничен, че защитниците в Италия сънуваха кошмари с него. 

Днес, 8 години след като сложи окончателно край на спортната си кариера, той самият е кошмар. Наскоро футболен фен го засече на пазар в Рио де Жанейро.

На краткия клип, публикуван в Тик Ток, се вижда, че Адриано е пиян, дезориентиран и се кара с жена. Щом вижда почитателя си, той се усмихва, ръкува се с него и дори му целува ръка. 

Това не е първият път, в който фенове засичат бразилеца пиян. През 2022 г. той беше хванат в кадър да празнува по време на световното първенство. Това поведение и липсата му вкъщи цели 2 дни доведе до развод с тогавашната му съпруга Микаела. 

Адриано се завърна да живее във фавелите на Рио де Жанейро - там, където израсна преди да стане футболна звезда. 

@rayrayfreire2 @Adriano Imperador da vila cruzeiro pra o Mundo#futebol #viral #adrianoimperador ♬ som original - Ray Freire

Залитанията по алкохола на бразилеца започват през 2004 г., когато умира баща му. Той така и не успява да се възстанови психически от мъката.

"Смъртта на баща ми ме унищожи. Постоянно бях пиян - сам, тъжен и депресиран. Идвах и на тренировка пиян. Страдах много, бях щастлив само когато бях пиян и пиех всичко: уиски, вино, водка, бира. Много бира. Така или иначе не можех да спра и трябваше да си тръгна Интер. Разбрах, че проблемът е в хората около мен, които ме водеха на купони, където имаше жени и алкохол. Не мислех за нищо друго", разказа преди време Адриано.