На една красива полицайка й се постоянно получава молби от фенове да им сложи белезници, след като е охранява футболни мачове.

Алекса Нарваес се превърна в сензация, след като се прочу в Instagram, където има над 2 млн. последователи. Тя редовно пази мачовете на ФК Америка Де Кали в Колумбия.

Наскоро Алекса стана популярна, когато отпразнува гол край терена в униформата си, пише The Sun.

Тя често публикува видеоклипове в социалните мрежи, на които е охрана на стадиона, докато носи на пръв поглед умишлено тясно облекло.

А в последния си пост тя "попива" атмосферата от стадион "Паскуал Гереро" и се усмихва пред камерата.

Тя написа под публикацията: "ЖИВЕЙ И СЕ ОСТАВИ ДА ЖИВЕЕШ" ..... Животът е толкова красив и дълбок, че да страдаш за хора, различни от теб." Феновете бързо реагираха, като един от тях написа: "Сложете ми белезниците." Друг пък отговори: "Всъщност, аз не мога да се справя с това: "Нека ме арестуват."

Алекса е полицай на пълен работен ден, но не й е чуждо да се облича в секси тоалети, за да зарадва последователите си, когато не е на работа.

Наскоро тя отвърна на троловете в социалните мрежи за работата си като полицай, като написа: "Обичам това, което правя. Обичам това, което съм днес. Много хора не разбират това, което правя заради това, че съм жена. Знам, че съм прекрасен човек... с брутална енергия  - добра компания.  Аз съм човек преди всичко и обичам да служа аз съм страстна за това, което правя... днес тук, утре не знам и така ще продължа да бъда невероятен човек... 8 прекрасни години в тази прекрасна институция..."