Официално билетите са финала за Купата на България между отборите на Лудогорец и Ботев Пловдив са в продажба в платформата eventim.bg. Това показа проверка на GlasNews.

Талоните също на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim - бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.




"На билетната каса при трибуна Север на стадион „Христо Ботев“ също ще се продават билети за финала за Купата на България.

Заповядайте утре от 11:00 часа на касата откъм ул. Богомил (срещу фен магазина), за да вземете своите билети за големия мач на 15 май.", заявиха от пловдивския клуб.

 

Както е известно, двубоят ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 15 май (сряда) от 19:00 часа.

Предполага се, че по-голямата част от билетите ще бъдат разграбени от феновете на "жълто-черните", подобно на финала между двата тима през 2017 г.

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни артикули на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Очаквайте подробности!