Германия се изправя в ключов сблъсък срещу Коста Рика за излизане група Е. За момента никой от отборите в група не е сигурен осминафиналист. В другия мач Испания ще мери сили с Япония.

Въпреки последната си позиция Бундестимът има реален шанс да продължи напред в турнира. Възпитаниците на Ханзи Флик трябва да победят с два гола разлика, но и да се надява Япония да не спечели срещу иберийците, а при загуба на "самураите" и минимален успех ще е достатъчен за Маншафта.

На пръв поглед класирането на Германия изглежда почти сигурно, но в изпъстреното с изненади първенство вече няма нищо 100% сигурно.

Все пак букмейкърите определят като категоричен фаворит немците. Betano определя коефициент от 1,10 за успех на Бундестима, а за Коста Рика 25,00.

Най-очакваната прогноза след успеха за европейците е победа с разлика. Тук можете да опитате няколко опции. "Двойка" с хендикап за 1,30 коеф. или победа с над 2 гола разлика за 1,78 коеф. Обикновеният "оувър" (над 2,5 гола в мача) е със ставка само 1,36 коеф, което предполага дъжд от голове подобно на мача на страната от Централна Америка срещу Испания - 0:7.

Апетитна е офертата за гол/гол - 2,65, като няма да е голяма изненада Коста Рика да отбележи поне един гол.

В другите срещи от деня интригата също е на лице. Както писахме по-горе Испания и Япония също ще е решаващ за развръзката в група Е. Победа за европейския тим изглежда най-логична, така момчетата на Луис Енрике ще си гарантират първото място и дори да има чудеса в другия двубой.

В група F Хърватска и Белгия ще спорят за първото място, което обаче може да убегне и на двата тима. "Шахматистите" са в по-изгодна позиция и дори при равенство ще продължат напред, докато Белгия не може да разчита на това. Залог на голове е най-подходящият в този двубой.

Мароко пък излиза срещу вече загубилата шансове Канада, като дори могат да завършат първи. "Кленовите листа" обаче могат да объркат сметкитее на африканците и да отпаднат с чест. Над 1,5 гола за Мароко може би няма да ви подведе.

Вижте още предложения на Betano.bg.