Моделът Джеръми Рюелман е починал на 27-годишна възраст. Тъжната вест съобщиха тази неделя негови приятели и колеги. Причината за смъртта на младия мъж не бе разкрита.

Рюелман е роден в Ню Джърси и през кариерата си е работил с едни от най-големите модни брандове и дизейнери. Сред тях са Кристиан Сириано, Джон Варватос, Superdry, Пери Елвис и други. Той е бил на страниците и на авторитетните издания GQ и Playhouse.

Сириано реагира с емоционални думи след смъртта на младия модел.

“Никога не съм публикувал нищо като това, но да загубиш приятел, който има толкова красив дух, е много трудно. Това е Джеръми, най-красивият мъж, който даряваше любов на всеки срещнат, независимо от всичко”, написа той. Сириано определи Рюелман за своя муза и изказа своите съболезнования към неговите близки.

Моделът Лекси Уоод също изказа мъката си по смъртта на младия мъж. Тя описва Рюелман като най-добрия си приятел и сродната си душа в живота. “Ако ме познавате, знаете колко много обичам Джеръми”, пише тя в публикация в Инстаграм.

“Не мога да опиша магията, която беше той. Срещнах го, когато бях на 15 години. Още тогава разбрах, че сърцето ми завинаги ще бъде пълно. Той е моята сродна душа, моя най-добър приятел, моята подкрепа, моята светлина, моята любов . Мога да продължа и още, защото той бе толкова специален, моят близнак...”, пише тя.

Сред покрусените от смъртта на младия модел, които изказаха своите съболезнования, бяха също певицата Деми Ловато и креативният директор на Halston Кен Доунинг.

Само дни преди смъртта си младият модел споделил в Инстаграм снимка от последната си фотосесия.

Известните личности, които си отидоха от този свят през 2022 г.

Превод: GlasNews.bg