Зоопсихикът Нанси Мело от Кънектикът в САЩ казва, че може да общува с животни след смъртта им. Тя открива такива способности в себе си в детството. Жената уверява собствениците на кучета, че косматите им приятели няма да ги забравят, дори когато ги няма.  

Когато домашни любимци умрат, казва тя, те веднага се опитват да се свържат със собствениците си, за да им кажат, че им липсват и че не са ги забравили.

„Животните изпитват нужда да се свържат с нас, след като са починали. Те искат да знаем, че са добре и са с нас. Те са свидетели на собствената ни скръб и искат да ни помогнат да ги пуснем. Обикновено изпращат сигнали през първите няколко дни след смъртта, но това може да отнеме няколко седмици", разказа тя пред Mirror. 

Екстрасенсът казва, че кучетата и котките избират кога и къде да умрат и дали искат да се преродят на земята.

„Домашните любимци не само знаят кога умират, но и планират кога ще се отдалечат. Някои животни искат да прекарат последния си ден на слънце, други искат да имат любимото си лакомство за последен път. Някои кучета искат да минат покрай любимото си дърво или се наслаждават на музика. Когато кучетата умират, те изпитват пълно спокойствие - подобно на това, за което хората казват, че се чувстват по време на преживяване, близко до смъртта", казва Нанси.

Според нея в „онзи“ свят мъртвите животни се срещат с други животни, които са познавали приживе. Посрещат ги и хора, които са били свързани с живота им и с живота на техните собственици.

„Те отиват там, където отиваме и ние – в рая (или у дома, както аз го наричам). Те съществуват сред всички животни, които някога са съществували, както и сред хората, и си играят и „живеят“ с всички останали. Като цяло (с някои изключения), животните се връщат в същото семейство, с което са били преди“, казва жената.

Нанси вярва, че животните избират дали искат да се върнат на земята или да станат „ангел пазител“ на небето.

"Вместо да решат да се прераждат, някои животни стават ваш водач. Те ще ви наблюдават цял ​​живот, като ангел-пазител", казва екстрасенсът.

Превод: GlasNews