Модните дизайнери не спират да изненадват и провокират с фантазията си. Те измислят какво ли не - от 3-метрови дънки до поли, под които няма нужда да носите бельо.

Дамите обаче не бързат да следват сляпо модата (което е много добре), а голяма част от последните дизайнерски приумици предизвикаха смях до сълзи и откровени критики в мрежата.

Днес ви предлагаме само част от най-безумните плодове на фантазията им, с които определено не си заслужава да се появите на улицата. 

Пола, под която няма как да носите бельо

Тази пола за 22 паунда до такава степен разголва бедрата, че е по-лесно да не слагате бельо под нея, отколкото да се мъчите да го прикривате под страничните каишки. 

Между другото, в мрежата много бързо разпънаха на кръст екстравагантния тоалет, наричайки го примамка за изнасилвачи. 

3-метрови дънки

Този артикул се появи на сайта на американския скейт бренд Bronze 56k. Всеки, който иска да се снабди с подобни дънки, може да го направи срещу 500 долара.

Може би парите си заслужават предвид факта, че за ушиването им е отишъл толкова много плат!

Необикновените дънки Extendo Pants са дълги 267 см. Това се казва да си купиш дреха с перспектива! Колкото и да растеш, никога няма да ти стане малка!!!

Дънки с цепки на дупето 

Поредната тенденция, която се появи на сайта на магазина Pretty Little Thing. Моделът е за дами, които искат да разнообразят живота си по много странен начин. Подходящи са за всекидневна употреба. 

Между другото, ако моделът ви допада, няма нужда да се охарчвате, за да се обзаведете с него. Просто извадете най-старите си и окъсани джинси, съдерете ги добре отзад и... Вече сте в крак с модата! 

Дънков колан с джобове

Този колан, който представлява горната част на дънки, отрязани малко под джобовете, се предлага за 405 долара. И отново един съвет за всички, които искат да са в крак с модата, но не им се дават пари - вземете чифт стари дънки и една ножица и сте готови!

Дънки, които не прикриват бельото 

Тази година дънките са в центъра на вниманието на дизайнерите, които са решили да експериментират с тях както намерят за добре.

При този модел например са отрязани две големи парчета от предната и задна част, които би трябвало да прикриват най-срамните места, а горната и долна част са съединени с вериги. 

Подобни дънки са подходящи за всички смели дами, които имат хубаво долно бельо и не се срамуват да го покажат на всички.

Гащеризон с множество връзки

В мрежата са потресени от този гащеризон, който се появи в един от сайтовете за дрехи.  

Той прикрива незначителна част от тялото ви, но за сметка на това го обвива с безброй връзки, които, според интернет потребителите, ви правят да изглеждате като наденица. 

Клин, под който не е нужно да носите бельо

Тенденцията към разголване на публични места продължава в пълна сила. Този модел се предлага на сайта на същия магазин.  

Под него не се носи долно бельо! Изключително неприлично и вероятно много неудобно! /jenata.blitz.bg