Джулия Робъртс е истински еталон за стил в Холивуд. Външният й вид винаги е повече от перфектен. Същото може да се каже и за дома й. 

Поне това става ясно от снимките, които наскоро звездата публикува в интернет, докато търсеше купувач за жилището си в Ню Йорк.

Актрисата е изключително обикновен човека. Това се вижда и в апартамента й, който е лишен напълно от скъпи и луксозни дрънкулки.  В него няма позлатени украшения, статуи или картини. Къщата на Робъртс е просторна, изключително светла и лишена ненужни нефункционални вещи.

За стените на жилището си звездата от "Хубава жена" е заложила на бялото. Така стаите изглеждат много по-просторни и светли. Голяма част от мебелите в него също са в бяло.  

Джулия Робъртс обича нетрадиционните неща. Но за разлика от други свои известни колеги, тя не се сдобива с тях по поръчка, а използва това, с което пазарът разполага.

Това й позволява още по-точно да пресъздаде себе си чрез интериора.   

Първото нещо, което посреща гостите в дома й, е стилната масичка от стъкло и метал CromeEileen, върху която е поставена лампа. До нея, зад белия диван, има бял шкаф за стена CabinConsole, върху който, симетрично от двете страни, са поставени две еднакви лампи, а в центъра има ваза с цветя.

В средата на дневната има масичка за кафе с метална основа и мраморен плот с цветя. Подобни масички се произвеждат от много компании за мебели и се намират много лесно. Тя е съчетала трите основни цвята, които доминират в дома на актрисата - бяло, черно и сив металик.

Във втората дневна има само два необичайни предмета - две лампи.

Едната е с прозрачна основа - YoungPlumJar. Втората е под формата на голяма верига - PaxtonIronChain. 

В спалнята, близо до леглото, виси кръгло огледало със среден размер, с рамка от тъмно дърво. Такива огледала се предлагат от много компании на различни цени. На леглото на Джулия има възглавници (с бели и сини мотиви) и тънко и светло синьо вълнено одеяло (без шарки).

Във всяка стая на актрисата освен бялото и черното, присъства по още един цвят.  В главната спалня това е синият. 

На балкона могат да се видят много малко мебели, главно плетени. 

Всичко в жилището говори, че Джулия Робъртс обича светлината. На масичките има по няколко осветителни тела. Белите стени правят апартамента по-светъл, не развалят външния му вид и нежно разпръскват светлината.  

Щорите, които актрисата е избрала, играят формална роля. Те не са направени от скъпи материали и не са красиви, а от обикновена хартия.

Това е много странен избор, особено когато говорим за световноизвестна знаменитост, но на Джулия щорите не й трябват, защото те винаги са вдигнати.

Метал и дърво - това са материалите, от които е направена всяка една вещ в помещенията. 

В действителност тези два материала се комбинират много трудно, затова в качеството си на посредник влиза стъклото.  

Съчетанието метал и стъкло придава на апартамента модерен и минималистичен външен вид, а съчетанието дърво и стъкло го връща към природата.  

Прави впечатление, че в апартамента на Джулия Робъртс е използвано само тъмно дърво. То се вписва най-добре в интериора и не се откроява. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!